Monday, September 16, 2024
Home » Ανόρθωση: Ψάχνει καρέ παικτών για να ανέβει επίπεδο

Ανόρθωση: Ψάχνει καρέ παικτών για να ανέβει επίπεδο

0 comments

Δεκαπέντε ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος υπάρχουν ακόμη αρκετές και σημαντικές εκκρεμότητες στο ρόστερ της Ανόρθωσης. Τα οικονομικά προβλήματα και η αργοπορημένη έναρξη του προγραμματισμού έχουν ως συνέπεια να υπολείπονται μπόλικα κομμάτια για να συμπληρωθεί το παζλ και να πάρει τελική μορφή το έμψυχο δυναμικό της «Μεγάλης Κυρίας».

Το πλάνο ενίσχυσης του Γιάννη Οκκά περιλαμβάνει την απόκτηση ακόμη τεσσάρων ποδοσφαιριστών: δύο εξτρέμ, ενός επιθετικού και ενός μέσου, ο οποίος ιδανικά να μπορεί να δώσει λύσεις τόσο ως ανασταλτικός μέσος, όσο και ως δημιουργικός.

Παρά την οικονομική στενότητα, οι κυανόλευκοι μετρούν τα κουκιά τους και ξεψαχνίζουν την αγορά με στόχο οι τελευταίες προσθήκες να είναι τέτοιες που θα ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα της Αμμόχωστου. Αν και αξιολογήθηκαν θετικά ορισμένοι ποδοσφαιριστές, για την ώρα δεν προκύπτουν προχωρημένες επαφές με κανέναν.

Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ευελπιστούν ότι το φημολογούμενο ενδιαφέρον ισραηλινών ομάδων για τον Τσίκο θα μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση. Σε τέτοια περίπτωση είτε θα έρθει χρήμα (στο ενδεχόμενο ελευθέρας μετεγγραφής) είτε θα εξοικονομηθεί σημαντικό κονδύλι (στο ενδεχόμενο δανεισμού), το οποίο θα αξιοποιηθεί για μετεγγραφική ενίσχυση.

Αύριο, στις 19:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», η Ανόρθωση θα υποδεχθεί την ΑΕΚ στο πιο δυνατό φιλικό τεστ μέχρι στιγμής και η τεχνική ηγεσία θα έχει την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More