Wednesday, October 2, 2024
Home » Ανόρθωση: «Φώναξαν» οι αδυναμίες με το… καλημέρα

Ανόρθωση: «Φώναξαν» οι αδυναμίες με το… καλημέρα

0 comments

Η πρεμιέρα της Ανόρθωσης στο νέο πρωτάθλημα, με το ισόπαλο 0-0 κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου, επιβεβαίωσε τις αδυναμίες των κυανόλευκων στον δημιουργικό και εκτελεστικό τομέα. Αδυναμίες που εμφανίστηκαν στα πλείστα φιλικά παιχνίδια, εντοπίστηκαν από τους αρμόδιους και γι’ αυτό άλλωστε προκύπτει κινητικότητα για δύο μετεγγραφές.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τη «Μεγάλη Κυρία» να είναι σε προχωρημένες επαφές με τους Ντιέγκο Σόουζα (επιθετικός) και Φρανσίσκο Τζινέλα (μέσος).

Αφού, λοιπόν, η Ανόρθωση δεν μπόρεσε να σκοράρει σε μία από τις πέντε, εκ των οποίων μόνο μία στον στόχο, ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, η… γκέλα της πρεμιέρας άρχισε να φαίνεται στον ορίζοντα. Η τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα του Γιάννη Οκκά, στην τριπλή ευκαιρία του 59’ και κάπως έτσι η ομάδα της Αμμοχώστου έπεσε στην… παγίδα με το «καλημέρα» στη σεζόν.

Μια δύσκολη σεζόν για την Ανόρθωση, απ’ όλες τις απόψεις, άρχισε ζόρικα. Προφανώς και μία ολοκαίνουργια ομάδα (με οκτώ νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα) χρειάζεται πίστωση χρόνου. Όμως είναι φανερό ότι η ομάδα της Αμμοχώστου χρειάζεται και ποδοσφαιριστές που θα την ανεβάσουν επίπεδο για να μπορέσει να αντέξει τον τεράστιο ανταγωνισμό και να είναι διεκδικητική στη σεζόν.

To μεγάλο αφιέρωμα του «Goal» για το Πρωτάθλημα 2024/25 – Ένας πλήρης ψηφιακός οδηγός!

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise