Saturday, September 21, 2024
Home » Ανόρθωση: Φρένο στον κατήφορο και βάλσαμο στις πληγές

Ανόρθωση: Φρένο στον κατήφορο και βάλσαμο στις πληγές

0 comments

Ακτίδα φωτός και αισιοδοξίας για τη συνέχεια ψάχνει η Ανόρθωσηκαι το σημερινό ντέρμπι με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία. Η ομάδα της Αμμοχώστου αναζητά ακόμη την πρώτη της νίκη στη σεζόν, κάτι που ουδέποτε συνέβη τα τελευταία 24 χρόνια με το πέρας τριών αγωνιστικών.

Η συγκομιδή του ενός βαθμού και πολύ περισσότερο η προβληματική εικόνα των κυανόλευκων στο γήπεδο προκαλούν έντονη ανησυχία στους φίλους της ομάδας, σε βαθμό κινδυνολογίας. Άλλωστε, η διοικητική κρίση ταλανίζει την Ανόρθωση και κανείς δεν βάζει το χέρι στη φωτιά ότι θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες.

Ο Γιάννης Οκκάς προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφήσει ανεπηρέαστη την ομάδα και η αλήθεια είναι πως στο «Αντώνης Καρράς» δουλεύουν χωρίς εμπόδια στην προετοιμασία της ομάδας. Η αποστολή της «Κυρίας» στο σημερινό παιχνίδι φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη, απέναντι σε μία ποιοτική και φορμαρισμένη ομάδα. Οι κυανόλευκοι καλούνται να υψώσουν ανάστημα και να αντιπαρατάξουν πάθος και θέληση, ώστε να διεκδικήσουν βαθμολογικό κέρδος. Ο Κύπριος τεχνικός ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να αποφύγουν τα εύκολα ατομικά λάθη και τόνισε πως απέναντι στην Ομόνοια επιβάλλεται να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας επιστρέφει ο Παρούτης, ενώ δεν υπολογίζονται οι Τεϊσέιρα, Σπόλιαριτς και Μιχάλης Ιωάννου. Στο ενδεχόμενο που επιλεγεί σχηματισμός με τριάδα στην άμυνα θα επιστρέψει στην ενδεκάδα ο Χρυσόπουλος, ενώ φανέλα βασικού διεκδικεί ο Παρούτης. Σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας είναι οι Γκιούρτσο και Ίλιεφ, γεγονός που αυξάνει τις «ετοιμοπόλεμες» επιλογές του Γιάννη Οκκά.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More