Friday, September 20, 2024
Home » Ανόρθωση: Στον… ορίζοντα διοικούσα επιτροπή

Ανόρθωση: Στον… ορίζοντα διοικούσα επιτροπή

0 comments

Η κρίσιμη ώρα για την επόμενη ημέρα στα διοικητικά της Ανόρθωσηςέφθασε. Στις 17:30, στην Αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη εκλογική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου. Η ατζέντα περιλαμβάνει «λογοδοσία του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου» και «εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου ως οι πρόνοιες του καταστατικού».

Το σκηνικό είναι θολό, αφού δεν υποβλήθηκε καμία υποψηφιότητα, ενώ μέχρι χθες βράδυ δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη για οποιοδήποτε ενδιαφέρον. Επομένως, στον… ορίζοντα αχνοφαίνεται το σενάριο της διοικούσας επιτροπής, με την υποσημείωση πως στο καταστατικό του Συλλόγου απαιτείται νομική υπόσταση.

Γεγονός που ενδέχεται να αποτελέσει σημείο τριβής, καθώς για την έκρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος θα πρέπει να συναινούν για αποφάσεις άλλων οι Μάριος Παπαγιώργης και Σταύρος Παπαγεωργίου, οι οποίοι είναι εκλελεγμένοι από την Εκλογική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας. Mε απλά λόγια, η διοικούσα επιτροπή δεν θα μπορεί από μόνη της να λαμβάνει αποφάσεις και δεν θα αναλαμβάνει νομική ευθύνη.

Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι υπάρχει ισχυρό ρεύμα που ευνοεί την παρουσία ορισμένων προσώπων σε διοικούσα επιτροπή, χωρίς όμως να είναι «ζεστοί» για να αναλάβουν διοικητικό ρόλο στο Σύλλογο. Τέλος, υπάρχει δέσμευση από τους οργανωμένους οπαδούς για παρουσίαση των γεγονότων που προηγήθηκαν, καθώς και εναλλακτικό σχέδιο, με συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το πώς θα προχωρήσει ο Σύλλογος.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More