Monday, September 16, 2024
Home » Ανόρθωση: Στα «ραντάρ» της ο Αρτούρ Σουσενάτσεφ

Ανόρθωση: Στα «ραντάρ» της ο Αρτούρ Σουσενάτσεφ

0 comments

Μετά την αποτυχία της συμφωνίας με τον Ντιέγκο Σόουσα, η Ανόρθωση εξετάζει νέες επιλογές για τη θέση του κεντρικού επιθετικού. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μια από τις περιπτωσεις που εξετάζονται είναι αυτή του 26χροου Αρτούρ Σουσενάτσεφ.

Πρόκειται για έξι φορές διεθνή Καζάκο επιθετικό ο οποίος ανήκει στην Χάποελ Μπερ Σεβά, αλλά φαίνεται ότι η ομάδα εξετάζει την πιθανότητα αποχώρησής του. Ο Σουσενάτσεφ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Tαράζ Καρατάου, αλλά έκανε το μεγάλο βήμα στην Καϊράτ, όπου αγωνίστηκε για πέντε χρόνια. Στη διάρκεια της θητείας του στην Καϊράτ, κατέγραψε 126 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 46 γκολ και 14 ασίστ, ενώ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο.

Το περσινό καλοκαίρι, μεταγράφηκε στην Χάποελ Μπερ Σεβά με κόστος 230 χιλιάδες ευρώ. Στην ισραηλινή ομάδα, μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 19 εμφανίσεις και έχει σκοράρει δύο γκολ. Φέτος, συμμετείχε σε τρεις αγώνες της Χάποελ Μπερ Σεβά στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ, οπότε δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, καθώς έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία του με την ομάδα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More