Friday, September 20, 2024
Home » Ανόρθωση: Σήμανε συναγερμός για ενίσχυση

Ανόρθωση: Σήμανε συναγερμός για ενίσχυση

0 comments

Προβληματισμός και έντονη ανησυχία είναι το σκηνικό στην Ανόρθωση, απόρροια του στραβού ξεκινήματος στη σεζόν. Η απώλεια δύο βαθμών στο παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου, μα κυρίως η εμφάνιση της «Μεγάλης Κυρίας» φούντωσε σε βαθμό κινδυνολογίας τη συζήτηση για τις δυνατότητες του ρόστερ των κυανόλευκων. Η ομάδα του Γιάννη Οκκά κατά διαστήματα δυσκολευόταν αφάνταστα να δημιουργήσει ευκαιρίες, ενώ αδυναμία παρουσιάστηκε και στον εκτελεστικό τομέα.

Η ανάγκη ποιοτικής ενίσχυσης στον μεσοεπιθετικό τομέα αποτυπώνεται από την εικόνα της αναμέτρησης στην πρεμιέρα. Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους. Αναγνωρίζουν ότι η ομάδα χρειάζεται ποιοτική ενίσχυση και κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχει πλάνο για απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών: ενός επιθετικού, ενός μέσου και ενός εξτρέμ.

Για τη θέση του φορ προκρίθηκε η επιλογή του πολύπειρου Πορτογάλου Ντιέγκο Σόουζα, όμως ο 34χρονος φορ δέχθηκε καλύτερη πρόταση από ομάδα του εξωτερικού, γεγονός που βάζει εμπόδια στη μετεγγραφή του. Αντίθετα, υπάρχουν πολύ προχωρημένες επαφές με τον Ουρουγουανό μέσο με ιταλική καταγωγή, Φρανσίσκο Τζινέλα και εκτιμάται πως ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θα ντυθεί στα κυανόλευκα. Παρά την οικονομική στενότητα καταβάλλονται τεράστιες προσπάθειες για απόκτηση ακραίου επιθετικού, χωρίς για την ώρα να προκύπτει οτιδήποτε προχωρημένο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More