Friday, October 4, 2024
Home » Ανόρθωση: Πράσινο φως στον Πραστίτη με εντολή σχηματισμού διοίκησης

Ανόρθωση: Πράσινο φως στον Πραστίτη με εντολή σχηματισμού διοίκησης

0 comments

Η Ανόρθωση μπήκε στην εποχή τουΚυριάκου Πραστίτη (δεξιά στη φωτό). Η χθεσινή Γενική Συνέλευση άναψε το πράσινο φως στον νεαρό δικηγόρο για να αναλάβει τις τύχες του Συλλόγου και κατ’ επέκταση της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Ο Κυριάκος Πραστίτης (μέλος της τετραμελούς επιτροπής που συστάθηκε, όταν αποχώρησε ο Ανδρέας Σάντης, για να αποφευχθεί το διοικητικό κενό) προέρχεται από τις τάξεις των οργανωμένων οπαδών και θα επιδιώξει να βάλει ένα τέλος στο διοικητικό στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Όπως προνοεί το καταστατικό, εντός 15 ημερών θα παρουσιάσει το 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο του οποίου θα ηγηθεί για να επιστρέψει η «Κυρία» στον δρόμο των επιτυχιών. Στην ομιλία του έκανε αναφορά στις ενέργειες που έγιναν κατά τη συγκεκριμένη περίοδο για οικονομική στήριξη της Ανόρθωσης και ακολούθως ζήτησε από τα μέλη ψήφο εμπιστοσύνης, για να συνεχίσει τις επαφές με στόχο τη συγκρότηση συνδυασμού.

Εν τω μεταξύ, μετά την πρόκριση στους «16» του κυπελλου, ο Γιάννης Οκκάς και οι παίκτες του δουλεύουν εντατικά με στόχο τη νίκη στον αυριανό αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise