Friday, September 20, 2024
Home » Ανόρθωση: Ο Χρυσόπουλος και η αναγκαία προσθήκη ακραίων

Ανόρθωση: Ο Χρυσόπουλος και η αναγκαία προσθήκη ακραίων

0 comments

Ένα δεκαήμερο πριν το σφύριγμα για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, στην Ανόρθωση επικεντρώθηκαν στην προσπάθεια να κλείσουν κάποιες «τρύπες» στο ρόστερ που παραμένουν ανοιχτές. Το όνομα του Κωνσταντίνου Χρυσόπουλου, που ανήκει στην ΑΕΚ Αθηνών βρίσκεται πάντα στο τραπέζι. Επιβεβαιώνουν στην Ανόρθωση ότι γίνονται ενέργειες για να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού ο 21χρονος στόπερ.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν κενά στα άκρα, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και σύντομα αναμένονται εξελίξεις με ποδοσφαιριστές που απασχολούν την τεχνική ηγεσία. Ανάμεσα στους υποψήφιους είναι και ο Δημήτρης Θεοδώρου του ΑΠΟΕΛ. Από την ομάδα του θα εξαρτηθεί η ένταξή του στους κυανόλευκους. Η αποχώρηση του Τσίκο δεδομένη, με τις ενδείξεις ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας πιθανό να υπάρξει κατάληξη με ομάδα που επέδειξε ενδιαφέρον. Με τον Πριέτο, είναι κοντά σε συμφωνία για τερματισμό του συμβολαίου του.

Εξάλλου, ο Χριστόφορος Μιχαηλούδης, για τους Ρώσους επενδυτές υπογράμμισε ότι «είναι περίπτωση που είναι ανοικτή» και την ίδια ώρα πρόσθεσε πως «δεν υπογράφτηκε τίποτα». Όσο για τους Αμερικανοκαζακστανούς σημείωσε ότι «απέσυραν το ενδιαφέρον τους».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More