Thursday, October 10, 2024
Home » Ανόρθωση: Ο Πραστίτης βάζει το νερό στ’ αυλάκι…

Ανόρθωση: Ο Πραστίτης βάζει το νερό στ’ αυλάκι…

0 comments

O Κυριάκος Πραστίτης (με εντολή της Γενικής Συνέλευσης) έπιασε δουλειά για να σχηματίσει Διοικητικό Συμβούλιο για τον Σύλλογο της Ανόρθωσης, κι όλα δείχνουν ότι μπαίνει το νερό στ’ αυλάκι. Σε σημείο που στις επίσημες ενημερώσεις και αναρτήσεις αναφέρεται ως «πρόεδρος του Σωματείου».

Προχθές, στο περιθώριο του ευρωπαϊκού αγώνα μπάσκετ της «Κυρίας», ο Κυριάκος Πραστίτης είχε συνάντηση και με τους οργανωμένους οπαδούς, τους οποίους και ενημέρωσε για τις εξελίξεις και τους νέους στόχους. «Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και η ομάδα βγαίνει ακόμη πιο δυνατή και ενωμένη», ήταν η σχετική αναφορά στην επίσημη ενημέρωση.

Η νέα διοίκηση του Συλλόγου, η οποία θα συγκροτηθεί από τον Κυριάκο Πραστίτη, θα εγκριθεί από τη συνέλευση της 18ης Οκτωβρίου και ως μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής Εταιρείας θα πιάσει δουλειά και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχουν προσθήκες νέων προσώπων στην ομάδα διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ταυτόχρονα, όμως, θα πρέπει να τρέξει τις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις, οι οποίες ενδεχομένως να προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά. Πέρα από τις πληρωμές κάθε μήνα, πρώην ποδοσφαιριστές ζητούν τα δεδουλευμένα τους και «απειλούν» με προσφυγή στην FIFA. Μεγάλο αγκάθι αποτελεί η συνέπεια στους διακανονισμούς.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές πείστηκαν να υπογράψουν χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των οφειλομένων τους, αλλά η διοίκηση δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει και τα προβλήματα… στοιβάζονται. Ο Κυριάκος Πραστίτης είναι ενήμερος για όλα τα θέματα και μαζί με τους συνεργάτες του στη νέα διοίκηση θα κληθεί να επιδείξει μεγαλύτερη συνέπεια. Διαφορετικά, ο κίνδυνος δυσάρεστων εξελίξεων θα παραμονεύει.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More