Thursday, September 19, 2024
Home » Ανόρθωση: Ο πατέρας χάραξε τα βήματα για τους γιους Κονσεϊσάο!

Ανόρθωση: Ο πατέρας χάραξε τα βήματα για τους γιους Κονσεϊσάο!

0 comments

O Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποτελεί και επίσημα από σήμερα (3/8) το ενδέκατο μετεγγραφικό απόκτημα της Ανόρθωσης. Πρόκειται για έναν ποδσοφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις από ένα προηγμένο πρωτάθλημα, όπως είναι το πορτογαλικό, και στην ομάδα της Αμμοχώστου αισιοδοξούν ότι θα αποτελέσει ένα σημαντικό γρανάζι στα χέρια του Γιάννη Οκκά για τη δεξιά πτέρυγα.

Ερωτηματικό αποτελεί η θέση που θα κληθεί να αγωνίζεται ο Πορτογάλος νεοαποκτηθείς, καθώς η ευχέρεια του να παίζει τόσο στο δεξί άκρο της άμυνας όσο και ως εξτρέμ έρχεται να λειτουργήσει ως ένας ευχάριστος «πονοκέφαλος» για τον Κύπριο τεχνικό. Είναι δεδομένο ότι ένας εκ των Σταμούλη και Κονσεϊσάο θα καλύψουν το κενό του Ουαγκέ, ο οποίος αποτελεί ξένο σώμα στο στρατόπεδο της «Μεγάλης Κυρίας».

Δεν αποκλείεται, βέβαια, να δούμε και τους δύο ποδοσφαιριστές να παίρνουν θέση στην ενδεκάδα, χάρη στην ευχέρεια του Κονσεϊσάο να αγωνίζεται και ως ακραίος επιθετικός.

Αν «σκαλίσει» κανείς το προφίλ του Πορτογάλου μπορεί να διαπιστώσει ότι προέρχεται από ποδοσφαιρική οικογένεια. Είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και πρώην προπονητή της Πόρτο, Σέρχιο Κονσεϊσάο! Οι τρεις εκ των πέντε αδερφών του Σέρτζιο αγωνίζονται σε επαγγελματικό επίπεδο. Το αξιοσημείωτο είναι ότι οι δύο, Φρανσίσκο και Ροντρίγκο έχουν ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα τους, αγωνιζόμενοι στην πρώτη ομάδα της Πόρτο. Ο Φρανσίσκο, βέβαια, εξακολουθεί να παίζει στους «δράκους», ενώ ο Ροντρίγκο αγωνίζεται με τη φανέλα της Ζυρίχης.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More