Thursday, September 19, 2024
Home » Ανόρθωση: Ο Οκκάς αρχίζει το μοντάρισμα

Ανόρθωση: Ο Οκκάς αρχίζει το μοντάρισμα

0 comments

Εξετάσεις υψηλών απαιτήσεων δίνει απόψε ηΑνόρθωση. Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος η ομάδα της Αμμοχώστου υποδέχεται (19:00) την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο πιο δυνατό φιλικό κατά την περίοδο της προετοιμασίας της.

Οι κυανόλευκοι θα μετρήσουν δυνάμεις απέναντι σε έναν ισχυρό και «πληγωμένο» αντίπαλο, με τον Γιάννη Οκκά να προσανατολίζεται σε μοντάρισμα ενδεκάδας. Άλλωστε, η κλεψύδρα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος αδειάζει και ο τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας» θα επιδιώξει να βελτιώσει όσο περισσότερο μπορεί τον βαθμό ομοιογένειας της ομάδας του.

Η ανάγκη ενίσχυσης στη μεσοεπιθετική γραμμή είναι μεγάλη και προς αυτή την κατεύθυνση έχουν επικεντρωθεί οι προσπάθειες. Υπάρχει ειλημμένη απόφαση για απόκτηση επιθετικού, ακραίου επιθετικού και δημιουργικού μέσου, όμως η οικονομική στενότητα αναγκάζει την επιτροπή διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος να κινείται με προσοχή στη μετεγγραφική αγορά. Όσον αφορά στο μέλλον του Τσίκο Μπάνζα, για την ώρα δεν προκύπτει ενδιαφέρον από καμία ομάδα και ως εκ τούτου όλα τα ενδεχόμενο είναι πιθανά.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More