Friday, September 27, 2024
Home » Ανόρθωση: Ο… «κάτι του λείπει», έγινε πρωταγωνιστής

Ανόρθωση: Ο… «κάτι του λείπει», έγινε πρωταγωνιστής

0 comments

Ο Οκκάς έχει διαπιστώσει ότι ο Ανδρέας Χρυσοστόμου μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ανόρθωση και του δίνει την ευκαιρία
Με κλειστά τα 23 του χρόνια, ο Ανδρέας Χρυσοστόμου δεν είναι πλέον ο «ταλαντούχος νεαρός» της Ανόρθωσης. Οι πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της τρέχουσας περιόδου έχουν καταδείξει ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στους (λίγους) ποδοσφαιριστές της «Κυρίας», οι οποίοι έχουν το ταλέντο και τις δυνατότητες να τη βοηθήσουν να βγει από την αγωνιστική μιζέρια.

Ο Κύπριος διεθνής μέσος είναι για πέμπτη σεζόν στο «Αντώνης Καράς», αλλά δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να αισθανθεί αυτό που λέμε βασικός στα πλάνα του προπονητή. «Κάτι του λείπει», ήταν η συνήθης αυθαίρετη δικαιολογία για το γεγονός ότι κανένας προπονητής του δεν τον εμπιστευόταν. Για την ακρίβεια, μάλλον τον αδικούσαν. Μόνο όσοι τον είχαν «γνωρίσει» ως αντίπαλο, στις αναπτυξιακές ηλικίες όταν ξεχώριζε σαν τη μύγα μεσ’ το γάλα ανάμεσα στα κορυφαία ταλέντα της Κύπρου (και πήρε μετεγγραφή για την Ιταλία), σταυροκοπιόντουσαν γιατί ο Χρυσοστόμου δεν παίρνει ευκαιρίες.

Η νέα τάξη πραγμάτων στην Ανόρθωση τού παρέχει τώρα την ευκαιρία. Τέσσερις σερί συμμετοχές ως ενδεκαδάτος στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν είχε ποτέ και μάλλον έμοιαζαν με όνειρο. Η μοναδική φορά που ήταν στο αρχικό σχήμα σε σερί αγώνες ήταν στο τέλος της περσινής σεζόν, σε κείνη την «ομάδα – αποσύνθεση», όταν οι μισοί συμπαίκτες του αποφάσισαν να κατέβουν από το… καράβι κι οι άλλοι μισοί είχαν άλλα στο μυαλό τους.

Κι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον Ανδρέα Χρυσοστόμου, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα της Ανόρθωσης, να δηλώνει τώρα ηχηρό «παρών». Όχι μόνο για να δώσει απαντήσεις, αλλά για να προσφέρει στην ομάδα που τον ανέδειξε και την ακολουθούσε από μωρό. Τέτοιοι παίκτες στο ρόστερ των κυανόλευκων είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού. Ο Οκκάς έχει διαπιστώσει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά κι ο ίδιος δείχνει να θέλει να αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More