Saturday, October 12, 2024
Home » Ανόρθωση: Οι πιστοί «στρατιώτες» του Οκκά

Ανόρθωση: Οι πιστοί «στρατιώτες» του Οκκά

0 comments

Σε μία «ραχοκοκαλιά» αποτελούμενη από εφτά ποδοσφαιριστές στηρίχθηκε ο προπονητής της Ανόρθωσης, Γιάννης Οκκάς, στα πρώτα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος. Ο Κύπριος τεχνικός διατήρησε τον βασικό κορμό της «Μεγάλης Κυρίας» από παιχνίδι σε παιχνίδι. Συγκεκριμένα, οι Ζίφκοβιτς, Αρτυματάς, Κίκο, Μουκαμπί, Λόπες, Κονσεϊσάο και Χρυσοστόμου ήταν στο αρχικό σχήμα και σε όλες τις αναμετρήσεις.

Απ’ εκεί και πέρα, άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, οι Ρόγκουλιτς και Μλάντοβιτς πήραν φανέλα βασικού στα πέντε από τα έξι παιχνίδια των κυανόλευκων. Όσο για τον… δωδέκατο ποδοσφαιριστή, δηλαδή αυτόν με τις περισσότερες συμμετοχές ερχόμενος από τον πάγκο, πρόκειται για τον Δημήτρη Θεοδώρου, ο οποίος κατέγραψε πέντε εμφανίσεις, όλες ως αλλαγή.

Ζίφκοβιτς και Αρτυματάς δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ και είναι οι μοναδικοί με το απόλυτο των 616’ (συμπεριλαμβανομένου του χρόνου καθυστέρησης). Στο βάθρο των παικτών με το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής ανεβαίνει ο Κίκο (603’), ενώ την πεντάδα των πιστών «στρατιωτών» του Οκκά συμπληρώνουν οι Λόπες (591’) και Χρυσοστόμου (582’).

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More