Wednesday, September 25, 2024
Home » Ανόρθωση/Μουσοντά: «Λαβράκι» πλουσιότερο κατά €310.000!

Ανόρθωση/Μουσοντά: «Λαβράκι» πλουσιότερο κατά €310.000!

0 comments

Αυτό το «γλυτώνει €400.000 από Μουσοντά» που αποκάλυψε χθες η ιστοσελίδα Goal.com.cy είναι η μια όψη του νομίσματος της… μισής αλήθειας.

Τώρα που χώρισαν οι δρόμοι με τον Βέλγο μεσοεπιθετικό, όντως η Ανόρθωσηδεν θα πληρώσει τις €400.000 για το υπόλοιπο του συμβολαίου του. Από την άλλη, όμως, πλήρωσε €200.000 για τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του, ενώ θα πληρώσει και αποζημίωση άλλες €110.000 σε έξι μηνιαίες δόσεις.

Με απλά λόγια, ο Σαρλί Μουσοντά, ο οποίος αποκτήθηκε ως «λαβράκι» από τη διοίκηση Ανδρέα Σάντη με εισήγηση του τεχνικού διευθυντή Αντόνιο Πριέτο θα γίνει πλουσιότερος κατά €310.000 έχοντας αγωνιστεί σε 208 λεπτά πρωταθλήματος! Με μηδέν γκολ παρακαλώ… Κρατήστε την αναπνοή σας, διότι ο Μουσοντά στοίχισε την πολύπαθη «Κυρία» 1490 ευρώ το λεπτό.

Η Ανόρθωση θα πληρώσει €310.000 ευρώ στον Μουσοντά, για τον οποίο μέχρι κι η… κουτσή Μαρία γνώριζε ότι αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Το ιατρικό του ιστορικό αναφέρει πέντε σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο, δύο μεγάλες επεμβάσεις και αντίστοιχες πολύμηνες απουσίες. Διοικούντες και τεχνικοί διευθυντές δεν σκέφτηκαν να βάλουν μια ασφαλιστική δικλείδα στο συμβόλαιό του!

Αν βοηθούν οι συγκρίσεις, ο Άντερσον Κορέια, ο οποίος στην περσινή σεζόν τιμούσε τη φανέλα της Ανόρθωσης, όσο πολύ λίγοι θα ήταν εκατομμυριούχος αν πληρωνόταν στα… επίπεδα του Μουσοντά. Είναι απλά μαθηματικά: 2318 λεπτά επί 1540 ευρώ μας κάνουν €3.453.000!

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More