Tuesday, September 17, 2024
Home » Ανόρθωση: Μοναδικοί ενδιαφερόμενοι οι οργανωμένοι

Ανόρθωση: Μοναδικοί ενδιαφερόμενοι οι οργανωμένοι

0 comments

Κι ενώ καταβάλλεται μια ύστατη προσπάθεια να ενισχυθεί το ρόστερ κι η Ανόρθωση να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική στις εγχώριες διοργανώσεις, ο προβληματισμός έχει πιάσει ταβάνι για το διοικητικό αδιέξοδο.

Ήταν που ήταν «ομιχλώδες» το τοπίο με τη διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος, ήρθε να προστεθεί η παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Η εκλογική Γενική Συνέλευση έχει οριστεί για τις 19 Σεπτεμβρίου, αλλά όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι μοναδικοί ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν είναι οι οργανωμένοι οπαδοί.

Ήταν σαφέστατο στην ανακοίνωσή τους ότι ενδιαφέρονται όχι μόνο να συμμετάσχουν στη διοίκηση, αλλά να αναλάβουν τη διοίκηση. Η αναφορά «δηλώνουμε υπεύθυνα ότι θα μεριμνήσουμε ώστε αυτή τη φορά να έρθει η πραγματική αλλαγή στα διοικητικά δρώμενα», δεν μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο. Στη συνέχεια δε, τονίζεται ότι «στις επερχόμενες εκλογές θα εμπλακούν άτομα αξιόλογα, τεχνοκράτες και πρόθυμα να υπηρετήσουν και όχι να τους υπηρετούν».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More