Tuesday, September 24, 2024
Home » Ανόρθωση: Μια νίκη κατάθεση ψυχής!

Ανόρθωση: Μια νίκη κατάθεση ψυχής!

0 comments

Οι οπαδοί της Ανόρθωσης είχαν πολλούς λόγους να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους, τη νίκη επί της Ομόνοιας. Ήταν η πρώτη τους στην τρέχουσα περίοδο, επιτεύχθηκε σε ένα μεγάλο παραδοσιακό ντέρμπι, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στα φαβορί για τον τίτλο, ενώ η διοικητική αβεβαιότητα έχει πιάσει ταβάνι. Γελούσαν και τα μουστάκια των φίλων της «Κυρίας» που με τη σειρά τους «άντλησαν» κι έδωσαν δύναμη στους παίκτες τους για τη συνέχεια. Ακόμη πιο ευεργετική, βέβαια, ήταν για τον Γιάννη Οκκά και τους παίκτες του. Κατέθεσαν ψυχή, τα όποια λάθη τους δεν στοίχισαν και με το γκολ του Ράφα Λόπες στην… παράταση του α’ ημιχρόνου, έφτασαν στο τρίποντο.

Σίγουρα δεν λύθηκαν όλα τα προβλήματα, αλλά οι κυανόλευκοι μπορούν να ελπίζουν ότι με καλύτερη διαχείριση μπορούν να κρύψουν τις όποιες αδυναμίες τους και να σκαρφαλώσουν σκαλοπάτια τη βαθμολογία. Προχθές, βοηθήθηκαν αφάνταστα όταν η αντίπαλος τους έμεινε με δέκα παίκτες. Έχασαν βέβαια πολύ νωρίς (19’) τον Ρόγκουλιτς με τραυματισμό μετά από κτύπημα αντιπάλου, αλλά βρήκαν τον τρόπο να ξεπεράσουν τις όποιες αναποδιές.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο Ράφα Λόπες έχει σκοράρει όλα τα τέρματα της ομάδας του! Τρία όλα κι όλα, αλλά αποδεικνύει ότι με τις σωστές τοποθετήσεις του στην περιοχή, μπορεί να απειλήσει και να σκοράρει με το κεφάλι. «Τη θέλαμε πολύ καιρό αυτή τη νίκη. Το 90% αυτής της ομάδας είναι καινούργιοι παίκτες, χρειαζόμαστε χρόνο. Σίγουρα είμαι χαρούμενος όταν σκοράρω, αλλά το πιο σημαντικό είναι να νικάμε και να πετύχουμε τους στόχους μας», σχολίασε ο 33χρονος Πορτογάλος επιθετικός, ο οποίος σερβιρίστηκε από έναν συμπατριώτη του, τον Κίκο.

Προχθές, τεράστια ήταν και η βοήθεια του τερματοφύλακα Ζίφκοβιτς, ο οποίος έκανε σωτήριες επεμβάσεις, ιδιαίτερα στο πρώτο μισάωρο, ενώ ματς με ματς ο Ανδρέας Χρυσοστόμου αποδεικνύει ότι ξεχειλίζει από ποιότητα. Υπήρχαν στιγμές που ο 23χρονος μέσος συγκλόνισε με τη θέλησή του και την πίεση που ασκούσε με τα συνεχή τρεξίματά του, ενώ με λίγη τύχη θα μπορούσε και να σκοράρει. Όλοι οι παίκτες του Γιάννη Οκκά ξεχείλιζαν από πάθος και στο τέλος πανηγύρισαν με την ψυχή τους. Ο Κύπριος τεχνικός τη χαρακτήρισε «σπουδαία νίκη» και «νίκη ψυχολογίας», αφιερώνοντάς την στον Μηνά, τον οπαδό της Ανόρθωσης που έφυγε από τη ζωή.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More