Friday, September 20, 2024
Home » Ανόρθωση: Μια «Κυρία» με αδυναμίες

Ανόρθωση: Μια «Κυρία» με αδυναμίες

0 comments

Η αισιόδοξη πρόβλεψη με τις ψηλές προσδοκίες έλεγε… ότι η Ανόρθωση θα μπορούσε να έχει 6 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Έχει ένα βαθμό όλο κι όλο (από την πρεμιέρα κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου) κι οι χιλιάδες φίλοι της (λίγο πριν την έναρξη εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στη Δυτική και την Ανατολική εξέδρα) έφυγαν για δεύτερη φορά απογοητευμένοι από το «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Η ήττα (1-2) από τον Απόλλωνα είναι άλλη μια τρανταχτή απόδειξη των χτυπητών αδυναμιών της «Κυρίας». Με βάση τη συνολική εικόνα της θα μπορούσε να εξασφαλίσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα; Βεβαίως… Δεν της το επέτρεψαν, όμως, τα παιδαριώδη λάθη των παικτών της.

Ο Απόλλων σκόραρε στην πρώτη μόλις φορά που οι παίκτες του μπήκαν με αξιώσεις στην περιοχή, στο 41’. Μετά από ολιγωρία και ασυνεννοησία αρκετών παικτών της Ανόρθωσης. Το δε 0-2 ήρθε στο 49’ με «γκέλα» – δώρο του Μλάντοβιτς, ο οποίος ήταν έξω απ’ τα νερά του στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης και με εμφανέστατα τα σημάδια της κούρασης. Αν προσθέσουμε την αδυναμία των κυανόλευκων να εξαργυρώσουν τα καλά τους διαστήματα και τις καλές ευκαιρίες που βρήκαν (ιδιαίτερα στο α’ μέρος με ιδιαίτερα δραστήριο τον Κίκο), το γκολ που πέτυχε ο Ράφα Λόπες στο 56’ δεν ήταν αρκετό…

Ενδεικτικό δε της «γύμνιας» της ομάδας της Αμμοχώστου, είναι το γεγονός ότι για το υπόλοιπο της αναμέτρησης, για περισσότερα από 40 λεπτά, δεν κατάφερε ούτε μια φορά να απειλήσει αισθητά την εστία των φιλοξενουμένων, οι οποίοι ροκάνιζαν μαεστρικά τον χρόνο. Από τους ενδεκαδάτους, ο μοναδικός, ο οποίος μπορούσε να πιέσει πραγματικά τους αντιπάλους και να «κλέψει» μπάλες ήταν ο Ανδρέας Χρυσοστόμου, ενώ ούτε οι (μόνο) τρεις αλλαγές του Γιαννάκη Οκκά δεν έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Κύπριος τεχνικός υποστήριξε ότι για ακόμη ένα παιχνίδι η ομάδα του δεν πήρε αυτό που άξιζε. «Το ματς ήταν πλούσιο σε φάσεις και μονομαχίες και ένταση. Δυστυχώς μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, όμως, δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε τις όποιες ευκαιρίες κάναμε σε γκολ», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Έχω την εντύπωση ότι ήταν δύο ημίχρονα τα οποία έπρεπε να μην είχαν νικητή. Αυτό μας στεναχωρεί, φυσικά, γιατί αυτό που μένει είναι το αποτέλεσμα. Είχαμε τη θέληση, την προσπάθεια. Ελπίζω μετά την διακοπή να είμαστε ακόμη καλύτεροι και πιο δυνατοί. Συνεχίζουμε ο δρόμος είναι δύσκολος. Θέλουμε ενίσχυση φαίνεται, αλλά η ενίσχυση θα μας δώσει κάτι που μας λείπει, το βάθος».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More