Thursday, September 19, 2024
Home » Ανόρθωση: «Κύκλωσε» Γκιούρτσο και κοιτάζει στο παζάρι

Ανόρθωση: «Κύκλωσε» Γκιούρτσο και κοιτάζει στο παζάρι

0 comments

«Καίγεται» για ενίσχυση η Ανόρθωση, αλλά ο Γιάννης Οκκάς δεν δείχνει διάθεση να προχωρήσει σε βεβιασμένες κινήσεις για τις τελευταίες μετεγγραφές των κυανόλευκων της Αμμοχώστου. Η «Μεγάλη Κυρία» ξεψαχνίζει την αγορά για προσθήκες επιθετικού και εξτρέμ, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει και μετεγγραφή μέσου.

Στο προσκήνιο για τη θέση του ακραίου επιθετικού υπάρχει η περίπτωση του Άνταμ Γκιούρτσο. O 33χρονος εξτρέμ δεν υπολογίζεται από την ΑΕΚ και οικονομικά είναι εντός του διαθέσιμου μπάτζετ των κυανόλευκων. Ο Γιάννης Οκκάς κοιτάζει στο «παζάρι» κι όσο δεν καταλήγει σε άλλον ποδοσφαιριστή τόσο θα κερδίζει έδαφος η λύση του Ούγγρου.

Απ’ εκεί και πέρα, στο τραπέζι παραμένει η πρόταση της Ανόρθωσης για απόκτηση του Καζάκου επιθετικού, Αρτούρ Σουσενάτσεφ με τη μορφή δανεισμού από τη Χάποελ Μπε Σεβά. Οι Ισραηλινοί δεν απέρριψαν την προσφορά της «Κυρίας», όμως η καθυστέρηση στην απάντησή τους μαρτυρά πως είναι σε διαδικασία αναζήτησης άλλου προορισμού για τον ποδοσφαιριστή τους. Στην Ανόρθωση κοιτάζουν εναλλακτικές επιλογές, ώστε να είναι σε ετοιμότητα, αφού πλησιάζει η 9η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που εκπνέει το μετεγγαρφικό παράθυρο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More