Friday, September 20, 2024
Home » Ανόρθωση: «Καθάρισε» με οφειλές €280.000

Ανόρθωση: «Καθάρισε» με οφειλές €280.000

0 comments

Ελεύθερη να προχωρήσει σε εγγραφή ποδοσφαιριστών είναι η Ανόρθωση από χθες το μεσημέρι. Η διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας», με τη συνδρομή των οπαδών και επιφανών υποστηρικτών της, «καθάρισε» από οικονομικές εκκρεμότητες για τις οποίες είχε επιβληθεί απαγόρευση μετεγγραφών, με αποτέλεσμα να υπάρξει άρση του εμπάργκο που έχει επιβληθεί. Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι οι κυανόλευκοι πλήρωσαν οφειλές 280.000 ευρώ σε πρώην παίκτες και προπονητές, ώστε να αρθεί το εμπάργκο μετεγγραφών.

Η προσπάθεια για ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού εντείνεται, με τον Γιάννη Οκκά να επιθυμεί άλλες τρεις προσθήκες, οι οποίες θα αφορούν μέσο, εξτρέμ και επιθετικό. Στην ομάδα της Αμμοχώστου ευελπιστούν ότι θα μπει χρήμα στο ταμείο από πιθανή πώληση του Τσίκο Μπάνζα, ώστε να μπορέσουν να κινηθούν με περισσότερη άνεση στο μετεγγραφικό «παζάρι».

Η Ανόρθωση βρίσκεται σε ακτίνα συμφωνίας για συναινετικό διαζύγιο με τον Αντόνιο Πριέτο, ο οποίος έφυγε από την Κύπρο και δεν συμμετέχει σε καμία δραστηριότητα της ομάδας.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More