Friday, September 20, 2024
Home » Ανόρθωση: Ζεστό ενδιαφέρον για Τσιμποτά

Ανόρθωση: Ζεστό ενδιαφέρον για Τσιμποτά

0 comments

Η Ανόρθωσηενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάβις Τσιμποτά, ο οποίος ανήκει στη Χάποελ Τελ Αβίβ. Πρόκειται για 28χρονο Κογκολέζο εξτρέμ, ο οποίος δεν βρίσκεται στο πλάνο της ομάδας του Ισραήλ, που θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

Για την απόκτησή του υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Λεβαδειακό και όπως αναφέρουν Μέσα από το Ισραήλ, θα επιλέξει ανάμεσα στον σύλλογο από την Ελλάδα και την Κύπρο. Η Χάποελ Χάιφα έχει επίσης συνδεθεί με την περίπτωσή του, αλλά δεν είναι ενθουσιώδης για την υπογραφή του.

Ο Τσιμπότα έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια στη Χάποελ Τελ Αβίβ, αλλά δεν είναι στα σχέδιά της και ο ισραηλινός σύλλογος προσπαθεί να βρει μια λύση που θα του επιτρέψει να φύγει.

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Τσιμπότα άφησε τη Μακάμπι Χάιφα και μετακόμισε στις τάξεις της Χάποελ Τελ Αβίβ – όπου κατέγραψε πέντε γκολ και δύο ασίστ σε 30 συμμετοχές. Η Χάποελ υποβιβάστηκε στο τέλος της σεζόν.

Για τον ποδοσφαιριστή είχε γραφτεί πάντως ενδιαφέρον από τον Απόλλωνα τον περασμένο Ιανουάριο, δίχως να καρποφορήσει ωστόσο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More