Thursday, September 19, 2024
Home » Ανόρθωση: Είπε το «ναι» ο Ίλιεφ και έρχεται Κύπρο

Ανόρθωση: Είπε το «ναι» ο Ίλιεφ και έρχεται Κύπρο

0 comments

Ο Άτανας Ίλιεφ απάντησε θετικά στην Ανόρθωση και τη Δευτέρα (9/9) θα αφιχθεί στην Κύπρο. Από τη στιγμή που θα φτάσει στη Λάρνακα θα απομένουν οι γνωστές τυπικές διαδικασίες με τα ιατρικά και τα εργομετρικά τεστ για να ντυθεί στα κυανόλευκα.

Πρόκειται για Βούλγαρο σέντερ φορ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος τον περασμένο Ιούλιο από τη Τσέρνο Μόρε, με την οποίαν σκόραρε 12 φορές την περασμένη σεζόν.

Η καλύτερη παρουσία του σε επίπεδο Α’ Κατηγορίας ήταν την περίοδο 2020-21, όταν πέτυχε 17 γκολ για την Μπότεφ Μπλόβντιβ, ενώ το ρεκόρ του είναι τα 18 τέρματα για την Μοντάνα για τη Β’ Κατηγοριας. Αγωνίστηκε επίσης σε Δοβρουτσά, Μοντάνα και Άσκολι.

Ο Ίλιεφ κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών Βουλγαρίας τον Μάρτιο του 2021 για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 και αγωνίστηκε απέναντι στην Ελβετία στις 25 Μαρτίου 2021, την Ιταλία στις 28 Μαρτίου 2021 και τη Βόρεια Ιρλανδία στις 31 Μαρτίου 2021. Έκανε το ντεμπούτο του στις 25 Μαρτίου 2021 εναντίον της Ελβετίας.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More