Friday, September 20, 2024
Home » Ανόρθωση: Δεν βγήκε… άσπρος καπνός – Κοντά σε νέα συμφωνία με Cablenet

Ανόρθωση: Δεν βγήκε… άσπρος καπνός – Κοντά σε νέα συμφωνία με Cablenet

0 comments

Λίγο πριν τις 21:30 ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου της Ανόρθωσης στην Αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Παρά το γεγονός πως είχε διάρκεια περίπου 3,5 ωρών, δεν βγήκε… άσπρος καπνός, αφού δεν προέκυψε ουσιαστικά καμία εξέλιξη όσον αφορά τα διοικητικά. Καμία λύση δεν βρέθηκε και έτσι, ο Χρίστος Χατζηστεφάνου, ο οποίος έχει υποβάλει την παραίτηση του, θα συνεχίσει στην προεδρία του Συλλόγου για άλλες 15 ημέρες, όταν και θα πραγματοποιηθεί η νέα Συνέλευση.

Στη σημερινή Συνέλευση ο Χρίστος Χατζηστεφάνου προχώρησε στον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς, ενώ ο Μαρίνος Μήτρου, προέβη στον προσωπικό του απολογισμό και εξήγησε τους λόγους της παραίτησης του.

Από εκεί και πέρα, ανακοινώθηκε πως πρόκειται να κυκλοφορήσει λαχνός αξίας 10 ευρώ με δώρο μια μοτοσικλέτα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου. Επίσης, ο Χατζηστεφάνου ενημέρωσε πως η προσφυγική ομάδα είναι ετοιμάζεται να υπογράψει νέα συμφωνία με την Cablenet, η οποία θα αφορά την πενταετία 2027-2032 και θα είναι με καλύτερους οικονομικούς όρους.

ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

– Όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται να κυκλοφορήσει λαχνός αξίας 10 ευρώ με δώρο μια μοτοσικλέτα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

– Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Χρίστος Χατζηστεφάνου προχώρησε στον οικονομικό απολογισμό της χρονιάς.

– Ο Μαρίνος Μήτρου, ο οποίος εδώ και καιρό υπέβαλε την παραίτηση του από το πόστο του γενικού διευθυντή, προέβη στον προσωπικό του απολογισμό και εξήγησε τους λόγους της απόφασης του.

– Αυτή την ώρα πραγματοποιείται συζήτηση ανάμεσα στους παρευρισκομένους αναφορικά με την επόμενη ημέρα στα διοικητικά της Ανόρθωσης.

– Νέα συμφωνία με την Cablenet, ετοιμάζεται να υπογράψει η Ανόρθωση, όπως ανέφερε ο Χρίστος Χατζηστεφάνου. Αυτή θα αφορά την πενταετία 2027-2032 και θα είναι με καλύτερους οικονομικούς όρους.

ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More