Monday, October 21, 2024
Home » Ανόρθωση: Γιγαντιαίο εγχείρημα και μεγάλο στοίχημα

Ανόρθωση: Γιγαντιαίο εγχείρημα και μεγάλο στοίχημα

0 comments

Πολύ λίγοι το έχουν συνειδητοποιήσει, αλλά η Ανόρθωσηκαι γενικότερα το κυπριακό ποδόσφαιρο βρίσκονται ενώπιον μιας μεγάλης πρόκλησης. Για πρώτη φορά, ένας μεγάλος σύλλογος θα διοικείται σε μεγάλο βαθμό από τους οργανωμένους οπαδούς του!

Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και στην Ομόνοια 29ης Μαΐου, με τη σημείωση ότι το σωματείο που ιδρύθηκε το 2018 άρχισε τη δράση του από το αγροτικό – ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Στην περίπτωση της «Κυρίας», είναι διαφορετικά τα πράγματα.

Ο σκληρός πυρήνας της νέας διοίκησης με επικεφαλής τον Κυριάκο Πραστίτη είναι νεαρά άτομα, υπό τις ευλογίες των οργανωμένων, οι οποίοι ανακοίνωσαν τη συμμετοχή τους στα διοικητικά. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Κι όχι μόνο για την Ανόρθωση. Σε περίπτωση που κερδηθεί, είναι βέβαιο ότι θα ξεθαρρέψουν οι οργανωμένοι οπαδοί κι άλλων ομάδων.

Οι εξελίξεις στον σύλλογο της Αμμοχώστου, είναι προϊόν της δεινής θέσης στην οποία βρίσκεται. Προηγήθηκε η… λαίλαπα με τον Ανδρέα Σάντη στην προεδρία, η διοίκηση του Σωματείου με επικεφαλής τον Χρίστο Χατζηστεφάνου δεν μπορούσε να αντέξει το βάρος (ούτε το οικονομικό, ούτε το λειτουργικό και τη διαχείριση της ποδοσφαιρικής ομάδας) κι η σκυτάλη δόθηκε πανηγυρικά στον Ανδρέα Πραστίτη και τους συνεργάτες του.

Είναι ένα γιγαντιαίο εγχείρημα, την τύχη του οποίου δεν μπορεί να προδικάσει κανείς. Δεν έχει καμία σχέση με την πρωτοβουλία των οργανωμένων να σωθεί το «Αντώνης Παπαδόπουλος», αφού εκείνη είχε εγγυητές με συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Είναι πολύ διαφορετικό μια διοίκηση να εξαρτάται από ένα γκολ, από ένα δοκάρι ή ένα πέναλτι…

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More