Tuesday, October 1, 2024
Home » Ανόρθωση – ΑΕΚ 1-1: Φιλικός συμβιβασμός με το… μαχαίρι στα δόντια (vid)

Ανόρθωση – ΑΕΚ 1-1: Φιλικός συμβιβασμός με το… μαχαίρι στα δόντια (vid)

0 comments

Ισόπαλο 1-1 έληξε το φιλικό προετοιμασίας της Ανόρθωσης με την ΑΕΚ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» το βράδυ της Κυριακής (11/8). Σ’ ένα ματς με αρκετές προσωπικές μονομαχίες, δυνατά (έως και σκληρά) φάουλ και ορισμένες στιγμές έντασης κυανόλευκοι και κιτρινοπράσινοι μέτρησαν δυνάμεις δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Αμμοχώστου προηγήθηκε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Σέρτζιο Κονσεϊσάο στο 38′. Ο Πορτογάλος δεξιός μπακ συστήθηκε με γκολ στους οπαδούς της «Μεγάλης Κυρίας». Οι Λαρνακείς, στο πρώτο ματς μετά την αποχώρηση του Χουάν Φεράντο από τον πάγκο τους, ισοφάρισαν με τον Φραν Σολ στο 72′. Ο Ισπανός πήρε το… ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Ζίβκοβιτς στην εκτέλεση πέναλτι του Καμπρέρα. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Αργεντινός σε ανατροπή από τον Σταμούλη.

Πολλά λάθη, δυνατά μαρκαρίσματα και ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες συνέθεσαν το σκηνικό στο πρώτο ημίχρονο. Τα πρώτα 25′ του δευτέρου ημιχρόνου είχαν κυρίαρχη την Ανόρθωση, η οποία έχασε κραυγαλέες ευκαιρίες για να πετύχει δεύτερο γκολ. Ο Γούλερι είχε κεφαλιά στο δοκάρι στο 60′, με τον Μιλίτσεβιτς να διώχνει στη γραμμή τέρματος τη μπάλα στο πλασέ του Ρόγκουλιτς. Δύο λεπτά αργότερα, ξανά ο Κροάτης δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον Παρασκευή και στην επαναφορά ο Αρτυματάς πλάσαρε σε πόδι αμυντικού στη γραμμή.

Στο τελευταίο εικοσάλεπτο της αναμέτρησης η ΑΕΚ είχε το πάνω χέρι, ισοφάρισε με τον Σολ και είχε άλλες 1-2 καλές στιγμές για να πετύχει δεύτερο γκολ με τον Ζίβκοβιτς να αποκρούει την κεφαλιά του Εκπολό λίγο πριν το τέλος. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με έξι τελικές προσπάθειες στον στόχο.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ανόρθωση (Γιάννης Οκκάς): Ζίβκοβιτς, Κονσεισάο (54′ Σταμούλης), Κίκο (74′ Mάρκου), Μλάτζοβιτς, Τεϊσέιρα (74′ Πασχάλη), Μουκάμπι, Αρτυματάς (74′ Μιχάλας), Χρυσοστόμου (74′ Μ. Ιωάννου), Ρόγκουλιτς (74′ Στ. Χαραλάμπους), Γούλερι (74′ Γ. Ιωάννου), Λόπες (74′ Ε. Χαραλάμπους).

ΑΕΚ (Ντάνιελ Πέρεθ Ντελ Κάμπο): Αλομέροβιτς (46′ Παρασκευά), Εκπολό, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ (63′ Μιραμόρ), Γκαρσία (63′ Ναλί), Σουάρεθ (63′ Λέντες), Ναούμ (70′ Ντίμερς), Φαράζ (87′ Bασιλείου), Γκάμα (63′ Σολ), Τσακόν (70′ Ευριπίδου), Καμπρέρα (75′ Δημητρίου).

Σκόρερ: Kονσεϊσάο 38′ / Σολ 72′

Κίτρινες: – / Σουάρεθ, Ρομπέρζ

Αποβολές: – / –

TΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Έναρξη αγώνα.

10′ H ΑΕΚ έχει την εδαφική υπεροχή και την κατοχή της μπάλας, χωρίς να απειλήσει την εστία της Ανόρθωσης.

12′ Άστοχο σουτ του Τεϊσέιρα, καμία ανησυχία για τον Αλομέροβιτς.

19′ Σουτ του Εκπολό, άστοχο.

21′ Kίτρινη κάρτα στον Σουάρεθ.

30′ Πολλά λάθη, δυνατά μαρκαρίσματα και καθόλου φάσεις στο ματς.

36′ Πάσα του Γούλερι στον Λόπες, αυτός σούταρε από το ύψος της περιοχής, αδύναμο σουτ, η μπάλα στην αγκαλιά του Αλομέροβιτς.

38′ ΓΚΟΛ για την Ανόρθωση, 1-0 με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σέρτζιο Κονσεϊσάο!

Τέλος πρώτου ημιχρόνου

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

47′ Σέντρα σουτ του Φαράζ, ο Ζίβκοβιτς έδιωξε σε κόρνερ.

48′ Η πιο καλή φάση της ΑΕΚ στο ματς, φάση διαρκείας στην περιοχή της Ανόρθωσης ο Καμπρέρα έκανε την προβολή ο Ζίβκοβιτς έβαλε την κόντρα και έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

58′ Ευκαιρία για την Ανόρθωση, με τον Ρόγκουλιτς να σουτάρει με εξωτερικό φάλτσο, ο Παρασκευά έδιωξε σε κόρνερ με γροθιές.

60′ Mεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία για την Ανόρθωση. Σέντρα του Σταμούλη από δεξιά, κεφαλιά του Γούλερι η μπάλα στο δοκάρι, δεύτερη προσπάθεια με τον Ρόγκουλιτς ο Μιλίτσεβιτς έδιωξε στη γραμμή τέρματος.

62′ Όσκαρ ατυχίας για τον Ρόγκουλιτς, διπλή προσπάθεια του Κροάτη, έκοψαν στη γραμμή ισάριθμες φορές οι αμυντικοί της ΑΕΚ, όπως και στην προσπάθεια του Αρτυματά.

70′ Πέναλτι για την ΑΕΚ, σε ανατροπή του Καμπρέρα από τον Σταμούλη.

72′ ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ, 1-1 με τον Σολ. Ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το πέναλτι του Καμπρέρα, όμως ο Σολ πήρε το… ριμπάουντ και πλάσαρε με τη μία στα δίχτυα.

89′ Κεφαλιά του Εκπολό, απέκρουσε ο Ζίβκοβιτς.

Τέλος αγώνα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise