Thursday, September 19, 2024
Home » Ανατριχιαστικό βίντεο: «Τούτη εν η Άχνα σας μωρά μου. Να περπατάτε τούτον το δρόμο, να σας θωρούν, να ξέρουν ότι εν εξιάσαμεν»

Ανατριχιαστικό βίντεο: «Τούτη εν η Άχνα σας μωρά μου. Να περπατάτε τούτον το δρόμο, να σας θωρούν, να ξέρουν ότι εν εξιάσαμεν»

0 comments

Όσοι πιστεύουν ότι ο λόγος υπάρξης του Εθνικού Άχνας και όλων των προσφυγικών σωματείων είναι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες κάθε σαββατοκύριακο, είναι καλό να δουν με προσοχή το βίντεο που ετοίμασε ο Εθνικός. Με ανατριχιαστικά λόγια ένας πατέρας μιλά στα παιδιά του και στέλνει το μήνυμα της πίστης και της προσμονής για επιστροφή στα πάτρια εδάφη.

Η ανάρτηση του Εθνικού

Τούτη εν η ΑΧΝΑ μωρά μου.
Η ΑΧΝΑ σας. Εν δική σας.
Να μεν το ξεχάσετε ποτέ.
Δαμέ έπρεπε να μεγαλώσετε.
Τζαι εσείς τζαι εγώ..

Κάθε μέρα γυρεύκω αφορμή να περάσω που τούτο τον δρόμο. Κλείω τα μάθκια μου και περπατώ που την Αγία Μαρίνα στο σινεμά και στον καφενέ. Πάω στο γήπεδο του Εθνικού μας.. περπατώ με κλειστά τα μάθκια ώσπου να κουραστώ.
Ώσπου να ακούσω να φωνάζουν «βουράτε να φύετε τζαι έρκουντε οι Τούρτζιοι».
28 του Αυγούστου η ΑΧΝΑ εχάθηκεν.

Ανοίω τα μάθκια μου έχει 50 καλοτζέρκα τζαι είμαι τόσο κοντά τζαι την ίδια ώρα τόσο μακριά.

Μωρά μου, δεν έχω να σας δώκω χωράφκια τζαι σπίθκια.. εν ούλα απέναντι που τούτον τον δρόμο. Έτα.. αν κάμω ένα βήμα μπορώ να τα τζίσω.. αλλά εν με αφήνουν..

Να περπατάτε τούτον το δρόμο.. να σας θωρούν… να ξέρουν ότι εν εξιάσαμεν.. να φέρνεται τζαι φίλους σας. Να τους μιλάτε για την ΑΧΝΑ την Κερύνεια τζαι την Αμμόχωστο, την Μακράσυκα τζαι την Λύση… Τζαι να θυμάστε ένα πράμα.. τούτος ο δρόμος εν ο δρόμος της επιστροφής μας.. Που δαμέ θα πάμε πίσω. Ώσπου τον περπατούμε θα κάμνει τζαι υπομονή η Άχνα μας.

Σημείωση: Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της ομάδας μας για την μέρα αυτή, έχουν αναβληθεί μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην κοινότητα μας και τον χαμό του Νεόφυτου Κωνσταντή. Η ‘Αχνα μας θρηνεί και η σκέψη μας βρίσκεται με την οικογένεια του Νεόφυτου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More