Monday, October 14, 2024
Home » Αναστασίου: «Θέλουμε πρωτάθλημα και όσο πιο μακριά στην Ευρώπη» – Επιστροφή Σεμέδο, ανεβαίνει ο Κακουλλής

Αναστασίου: «Θέλουμε πρωτάθλημα και όσο πιο μακριά στην Ευρώπη» – Επιστροφή Σεμέδο, ανεβαίνει ο Κακουλλής

0 comments

Οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας απολαμβάνουν σήμερα το ρεπό τους και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο, με τον προπονητή Βάλντας Νταμπράουσκας να παρακολουθεί την κατάσταση των τραυματιών και να προετοιμάζει τα πλάνα του για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το OMONOIA TV, ο Σεμέδο αναμένεται να μπει αύριο σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, και εφόσον δεν προκύψει κάποιο νέο πρόβλημα, θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα του Σαββάτου. Ο Ανδρόνικος Κακουλλής έχει δείξει βελτίωση, αυξάνοντας το ρυθμό του, και υπάρχει πιθανότητα να συμμετάσχει στις επόμενες προπονήσεις. Η συμμετοχή του στον αγώνα παραμένει αμφίβολη, αλλά έχει παρατηρηθεόι σημαντική πρόοδος. Όσον αφορά την κατάσταση του Μουσιαλόφσκι, δείχνει βελτίωση και αισθάνεται καλύτερα.

Στο μεταξύ, απόψε στις 20:00 θα προβληθεί από το ΟΜΟΝΟΙΑ TV συνέντευξη του Γιάννη Αναστασίου. Ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού των πρασίνων κάνει τον απολογισμό του προγραμματισμού και της πορείας του τριφυλλιού. Μιλά για το σήμερα και το αύριο της Ομόνοιας και αναλύει τη φιλοσοφία στο «Ηλίας Πούλλος».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More