Monday, October 28, 2024
Home » ΑΕΛ: Ψάχνει δύο σε ένα

ΑΕΛ: Ψάχνει δύο σε ένα

0 comments

Τρίτη διαδοχική νίκη η ΑΕΛέχει να πετύχει από τις 6 Φεβρουαρίου 2024, για την περσινή σεζόν. Τώρα, προερχόμενη από δύο σερί επιτυχίες, θα θελήσει να τριτώσει το καλό και να συνεχίσει την ανοδική πορεία της.

Ψάχνει για πρώτη φορά στη σεζόν νίκη σε ντέρμπι. Παρόλο που θα παίξει χωρίς τον κόσμο της, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της γνωστής τιμωρίας των γαλαζοκίτρινων για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα που δεν ξεκίνησε ποτέ, προσδοκεί να αξιοποιήσει τον παράγοντα έδρα.

Οι γαλαζοκίτρινοι γνωρίζουν πολύ καλά πως, για να κάνουν το βήμα παραπάνω θα πρέπει να κερδίσουν και ντέρμπι. Είναι στο -1 από την αντίπαλό τους και με νίκη θα ανακτήσουν βαθμολογικό και ψυχολογικό αβαντάζ. Η ΑΕΚ προέρχεται από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, είναι σε σταθερά ανοδική πορεία και αποτελεί πρόκληση για τους γαλαζοκίτρινους να την φρενάρουν.

«Κάθε παιχνίδι σε οποιοδήποτε επίπεδο είναι πολύ δύσκολο για να πάρεις τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να είσαι πρόθυμος να μπεις στο γήπεδο και να δώσεις ότι έχεις. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι το επόμενο», ήταν το σχόλιο του Κρις Κόλμαν μιλώντας στο κανάλι του Σωματείου για το σημερινό ματς.

Η ΑΕΛ για να ελπίζει σε νικηφόρο αποτέλεσμα, θα πρέπει να συνεχίσει να είναι παραγωγική, σκόραρε σε όλα τα παιχνίδια της, και την ίδια ώρα να δείξει σταθερότητα στην άμυνα. Να αποφύγει τα εύκολα λάθη. Ο Ουαλός τεχνικός, που δεν υπολογίζει τους Παπαφώτη και Τρισκόφσκι, είναι πολύ πιθανό να στηριχθεί στην ενδεκάδα που άρχισε το προηγούμενο παιχνίδι. Θέση διεκδικεί ο Τοκού.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More