Monday, October 21, 2024
Home » ΑΕΛ: Ψάχνει για συνέχεια σε δύσκολη έδρα

ΑΕΛ: Ψάχνει για συνέχεια σε δύσκολη έδρα

0 comments

Η ΑΕΛ αντιμετωπίζει απόψε την πρόκληση της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος» (19:00, Cytavsion 1), σε αγώνα που κάθε άλλο παρά ως εύκολη αποστολή αντιμετωπίζεται. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να παραμείνουν στο νικηφόρο μονοπάτι, καθώς στην προηγούμενη αγωνιστική επέστρεψαν με εμφατικό τρόπο στις επιτυχίες με το 5-2 επί του Εθνικού.

Ωστόσο οι δυσκολίες στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας είναι δεδομένες. Άλλωστε στις δύο τελευταίες επισκέψεις της, η ομάδα της Λεμεσού δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη (μία ήττα και μία ισοπαλία). Επίσης στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις της στο γήπεδο των ερυθρολεύκων μετρά μόλις δύο νίκες, καθώς έφερε τρεις ισοπαλίες και γνώρισε πέντε φορές την ήττα. Κάτι που ασφαλώς ηχεί σαν καμπανάκι κινδύνου για τον Κρις Κόλμαν και τους ποδοσφαιριστές του.

Οι απουσίες δυσκολεύουν το πλάνο του Ουαλού προπονητή, με τον Παπαφώτη να μην υπολογίζεται και τον Τρισκόφσκι να είναι αμφίβολος. Επιπλέον, η Νέα Σαλαμίνα θα έχει στον πάγκο της για πρώτη φορά τον πρώην τεχνικό της ΑΕΛ, Τσεντομίρ Γιανέφσκι, γεγονός που προσθέτει το στοιχείο του απρόβλεπτου στο παιχνίδι της.

Με τις αλλαγές που ενδέχεται να φέρει ο Σκοπιανός στην τακτική των Αμμοχωστιανών, η ΑΕΛ θα χρειαστεί να επιδείξει προσαρμοστικότητα και αποφασιστικότητα για να φύγει με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More