Friday, September 20, 2024
Home » ΑΕΛ: Προ των πυλών ο Φρανκ Μπαμπόκ

ΑΕΛ: Προ των πυλών ο Φρανκ Μπαμπόκ

0 comments

Η ΑΕΛ προχωρά στην ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Η ομάδα της Λεμεσού επισημοποίησε την απόκτηση του Ούγγρου κεντρικού αμυντικού Άκος Κέτσκες, ο οποίος θα ενισχύσει την αμυντική γραμμή και πάτησε για γκάζι για ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γαλαζοκίτρινοι είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Καμερουνέζο (έχει γαλλικό διαβατήριο) ανασταλτικό μέσο, Φρανκ Μπαμπόκ, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν από ένα εξάμηνο σε Φέχερβαρ και Παναιτωλικό. Στην ουγγρική ομάδα μέτρησε 11 συμμετοχές (δύο ως βασικός), ενώ στην Ελλάδα κατέγραψε μόλις μία συμμετοχή ως αλλαγή.

Γεννημένος στις 7 Απριλίου 1995 στο Καμερούν έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Paris Sg και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Huesca, Sparta Rotterdam, Cordoba, Maccabi Petah Tikva, Maritimo, Grenoble και από το περασμένο καλοκαίρι στην Ουγγρική Fehervar. Έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Κ16, 17, 18, της Γαλλίας.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More