Thursday, September 19, 2024
Home » ΑΕΛ: Πίστη για νίκη, αλλά και αποφόρτιση ενόψει ντέρμπι

ΑΕΛ: Πίστη για νίκη, αλλά και αποφόρτιση ενόψει ντέρμπι

0 comments

Στην ΑΕΛ, μετά τις δύο νίκες στα πρώτα ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές της προετοιμάζονται σε πολύ καλό κλίμα και επικρατεί πίστη ότι μπορούν να δώσουν και συνέχεια απέναντι στον Απόλλωνα. Είναι το πρώτο δυνατό τεστ και θέλουν να βγουν νικητές, «φωνάζοντας» για τις φετινές δυνατότητές και βλέψεις τους.

Την ίδια ώρα, η διοίκηση θέλοντας να αποφορτίσει τους παίκτες από την πίεση, σημειώνει ότι το αποτέλεσμα δεν θα κρίνει τη φετινή παρουσία της ΑΕΛ. «Θέλουμε τη νίκη, όπως το αποτέλεσμα δεν θα κρίνει τίποτα, το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται τον Μάϊο» είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Λεβέντης.

Ο Κρις Κόλμαν, πέρα του Παπαφώτη δεν υπολογίζει και τον Νεοφύτου, που υπέστη μυϊκό τραυματισμό. Το γεγονός αυτό δημιουργεί ερωτηματικό για την επιλογή στο αριστερό άκρο της άμυνας. Είτε θα πάρει φανέλα βασικού για πρώτη φορά ο Ιμανισίμουε είτε θα μετακινηθεί ο Παναγιώτου αριστερά και δεξιά να παίξει ο Φραντζής. Εκτός κι αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό του ο Ουαλός τεχνικός.

Παρόλο που πληροφορίες φέρουν την ΑΕΛ να προτίθεται να συνάψει συνεργασία με τον Ιωακείμ Τούμπα για τη θέση του τερματοφύλακα, ο Νικόλας Λεβέντης είπε ότι «έχουμε μέρες να ασχοληθούμε με το θέμα».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More