Friday, September 20, 2024
Home » ΑΕΛ: Πάει στη διακοπή με αέρα ψυχολογίας και βλέπει λεμεσιανό ντέρμπι

ΑΕΛ: Πάει στη διακοπή με αέρα ψυχολογίας και βλέπει λεμεσιανό ντέρμπι

0 comments

Με τη χθεσινή νίκη της με 1-0 επί της Ομόνοιας Αραδίππου, η ΑΕΛκλείνει ιδανικά το κεφάλαιο των πρώτων δύο αγωνιστικών, πηγαίνοντας στη διακοπή του πρωταθλήματος με ψυχολογία. Οι έξι βαθμοί που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής δίνουν στην ομάδα της Λεμεσού αυτοπεποίθηση και σταθερότητα, απαραίτητα στοιχεία για τη συνέχεια της σεζόν. Ωστόσο, η διακοπή αυτή θα αποτελέσει μια πρόκληση για την ομάδα του Κρις Κόλμαν, καθώς η ομάδα καλείται να διατηρήσει τη φόρμα της και τον αγωνιστικό ρυθμό της.

Οι Μακρής και ο Λεσοβόι όπως και στο ματς της πρεμιέρας ήταν από τους πρωταγωνιστές και τους πιο κινητικούς παίκτες της ΑΕΛ στον χθεσινό αγώνα, δημιουργώντας συνεχώς προβλήματα στην άμυνα της Ομόνοιας Αραδίππου. Οι δύο παίκτες έδειξαν εξαιρετική χημεία μεταξύ τους, με αποκορύφωμα τη φάση του γκολ, όπου ο Μακρής έκανε το γύρισμα και ο Λεσοβόι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μεγάλο Λεμεσιανό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα που ακολουθεί, η ΑΕΛ γνωρίζει ότι αυτό το ματς θα είναι το πρώτο μεγάλο τεστ της σεζόν καθώς αποτελεί ένα παιχνίδι που θα δείξει αν η ομάδα έχει βλέψεις για να παρουσιαστεί ανταγωνιστική στη φετινή σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν κατάλληλα στη διάρκεια της διακοπής, ενισχύοντας την τακτική και την ομοιογένειά τους, για να παρουσιαστούν έτοιμοι σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Παράλληλα, κίνητρο θα αποτελέσει για την ΑΕΛ να πετύχει το 3 στα 3, κάτι το οποίο έχει να πετύχει από την αγωνιστική περίοδο 2018/2019.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More