Saturday, October 12, 2024
Home » ΑΕΛ: Ο Βίκτορ Μπράγκα ψάχνει για άξιους συμπαραστάτες

ΑΕΛ: Ο Βίκτορ Μπράγκα ψάχνει για άξιους συμπαραστάτες

0 comments

Τα δέκα γκολ σε πέντε αγώνες που δέχθηκε η ΑΕΛ, είναι πάρα πολλά. Ο Βίκτορ Μπράγκα, διατήρησε ανέπαφη την εστία τους σε μόλις ένα αγώνα, αυτό με την Ομόνοια Αραδίππου. Άρα δέχθηκε τα 10 γκολ σε τέσσερις αγώνες, δηλαδή μέσος όρος 2,5 γκολ ανά παιχνίδι.

Το ότι η ΑΕΛ δέχεται εύκολα γκολ, δεν έχει να κάνει με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, που έδειξε πολύ καλά στοιχεία και έχει στο ενεργητικό του σπουδαίες επεμβάσεις. Ιδιαίτερα στο ματς με την Ομόνοια, κράτησε σε χαμηλά επίπεδα το σκορ, ενώ πιστώθηκε την καλύτερη απόκριση της αγωνιστικής.

Το θέμα έχει να κάνει με την κακή αμυντική λειτουργία, με τον Κρις Κόλμαν να αναζητεί συνεχώς λύσεις και ισορροπία. Εφόσον προκύψει βελτίωση στον πιο πάνω τομέα, τότε θα αυξήσει η ΑΕΛ τις πιθανότητές της για νίκη σε κάθε αγώνα, αφού στην επίθεση είναι παραγωγική.

Ο Μπράγκα, λοιπόν, θέλει άξιους συμπαραστάτες στην προσπάθεια για να διατηρεί ανέπαφη την εστία του. Τόσο από την τετράδα που αγωνίζεται μπροστά του και αποτελεί την αμυντική γραμμή όσο και από τους μέσους, με καλές επιστροφές και αναχαίτιση των επιθετικών προσπαθειών των αντιπάλων τους.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More