Saturday, October 19, 2024
Home » ΑΕΛ: Νέος αντίπαλος, νέα πρόκληση

ΑΕΛ: Νέος αντίπαλος, νέα πρόκληση

0 comments

Η ΑΕΛ, που προέρχεται από την ευρεία νίκη (5-2) επί του Εθνικού Άχνας, αλλά και την απόφαση του Εφετείου που ήταν αρνητική γι’ αυτήν, όσο πλησιάζει το παιχνίδι της Δευτέρας με τη Νέα Σαλαμίνα τη Δευτέρα, το σκέφτεται όλο και περισσότερο. Θα έχει απέναντί της νέο αντίπαλο, με νέο προπονητή, που αποτελεί νέα πρόκληση. Η εξέλιξη με την αλλαγή προπονητή, υποχρεώνει τον Κόλμαν και τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και πολύ πιο προσεχτικοί.

«Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό που προηγήθηκε με τον Εθνικό. Η Νέα Σαλαμίνα έχει διαφορετικό στιλ, διαφορετική δομή», είπε χαρακτηριστικά ο Ουαλός τεχνικός. «Μια νέα πρόκληση για εμάς, θα είναι πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Έχουν νέο προπονητή, που βοηθά συνήθως την ομάδα να ανεβάσει την απόδοσή της», επισήμανε ο Κόλμαν.

Χαρακτήρισε «απογοητευτικό» το γεγονός ότι η ΑΕΛ τα προσεχή ματς θα κληθεί να παίξει χωρίς τους οπαδούς της. Οι γαλαζοκίτρινοι, που έχουν μπροστά τους άλλες δύο προπονήσεις, θα δουλέψουν στην τακτική και ο Κόλμαν θα καταλήξει στο πλάνο. Ο Μακρής διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα μετά το χατ τρικ, ενώ ενδέχεται να προκύψουν κι άλλες.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More