Friday, September 20, 2024
Home » ΑΕΛ: Καλή επιθετικά, θέλει δουλειά αμυντικά…

ΑΕΛ: Καλή επιθετικά, θέλει δουλειά αμυντικά…

0 comments

Με τέσσερα γκολ και εμφανή σημάδια προόδου, η ΑΕΛξεκίνησε ιδανικά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, κερδίζοντας την Ομόνοια 29 Μαΐου και δίνοντας υποσχέσεις για επιτυχημένη σεζόν. Ο Κρις Κόλμαν, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση των παικτών, αν και αναγνώρισε πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, κυρίως στην αμυντική λειτουργία, που παρουσίασε στιγμές αστάθειας.

Ο Ουαλός τεχνικός, με την εμπειρία του, γνωρίζει ότι οι αλλαγές στην ομάδα απαιτούν χρόνο για να αποδώσουν καρπούς, και στοχεύει στη σταδιακή βελτίωση. Η επιθετική γραμμή, ωστόσο, κέρδισε τις εντυπώσεις, με τον Λεσοβόι να ξεχωρίζει στο ντεμπούτο του, σημειώνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ και δείχνοντας ότι μπορεί να αποτελέσει βασικό «γρανάζι» στη μηχανή της ΑΕΛ.

Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα, η ομάδα στρέφει την προσοχή της στον επόμενο αγώνα με την Ομόνοια Αραδίππου, στοχεύοντας σε δεύτερο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Κόλμαν και οι παίκτες του εργάζονται σκληρά για να διορθώσουν τα αμυντικά λάθη και να παρουσιάσουν ακόμη καλύτερη εικόνα, καθώς η ΑΕΛ επιδιώκει να διατηρήσει τη θετική δυναμική της.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More