Sunday, September 29, 2024
Home » ΑΕΛ: Κάτι πάει λάθος

ΑΕΛ: Κάτι πάει λάθος

0 comments

Το μόνο θετικό για την ΑΕΛ ήταν ότι απέφυγε τη συντριβή. Ο αγώνας στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια άρχισε όμορφα και αισιόδοξα (χάρις στο γρήγορο γκολ του Σινγκ), αλλά εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Το ότι το σκορ δεν ξέφυγε οφείλεται στον τερματοφύλακα Μπράγκα, ο οποίος αποσόβησε σίγουρα τέρματα. Με ένα τέτοιο σκηνικό ήταν αναμενόμενο να μεγαλώσει ο προβληματισμός και να αρχίσει η γκρίνια στα ΑΕΛίστικα στέκια.

Στα δε Social Media, οι πιο… ήρεμοι φίλοι των γαλαζοκίτρινων ζητούν εξηγήσεις, ενώ οι θερμόαιμοι θέλουν… κεφάλια. Είναι πασιφανές ότι κάτι πάει λάθος. Στα τελευταία δύο ματς (με αντιπάλους την Πάφος FC και την Ομόνοια), η ΑΕΛ παίρνει το προβάδισμα, αλλά στη συνέχεια καταρρέει.

Στο ΓΣΠ, σύμφωνα και με τον Κρις Κόλμαν, η λεμεσιανή ομάδα έκανε το χειρότερο της παιχνίδι. Η αδυναμία να κρατήσει την μπάλα και να δημιουργήσει έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να επιτίθεται κατά κύματα. «Τιμωρούσαμε τον ίδιο μας τον εαυτό με αυτό τον τρόπο», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα. Περισσότερο, βέβαια, ενόχλησε η παραδοχή του Ουαλού τεχνικού: «Έχει διαφανεί το επίπεδο. Δεν είμαστε έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουμε αυτές τις ομάδες, όπως είναι η Πάφος και η Ομόνοια».

Οι οπαδοί της ΑΕΛ πίστεψαν ότι οι δύο σερί νίκες (επί της Ομόνοιας 29Μ και της Ομόνοιας Αραδίππου) στο ξεκίνημα ήταν αποτελέσματα μιας ανταγωνιστικής ομάδας με ψηλές φιλοδοξίες, αλλά η «διαβολοεβδομάδα» έφερε γκρίνια. Δύο ήττες και ενδιάμεσα ο μηδενισμός και οι βαριές ποινές για τον αγώνα με τον Απόλλωνα που δεν άρχισε ποτέ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise