Monday, September 16, 2024
Home » ΑΕΛ: Η αποκάλυψη του Λεσοβόι στην πρεμιέρα των γαλαζοκιτρίνων

ΑΕΛ: Η αποκάλυψη του Λεσοβόι στην πρεμιέρα των γαλαζοκιτρίνων

0 comments

Ο Ντανιίλ Λεσοβόι ήταν από τους πρωταγωνιστές της ΑΕΛ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαϊου. Ο Ρώσος εξτρέμ πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα και έδειξε από την πρώτη στιγμή την ποιότητά του στο γήπεδο, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει ως ένας από τους καλύτερους παίκτες της αναμέτρησης.

Ο Λεσοβόι δεν χρειάστηκε πολύ χρόνο για να αφήσει το στίγμα του. Με την ταχύτητα, και την τεχνική του κατάρτιση, δημιούργησε προβλήματα στην άμυνα της Ομόνοιας. Το αποκορύφωμα της απόδοσής του ήρθε στο 45’+2′, όταν με ένα έξυπνο πλασέ σημείωσε το τρίτο γκολ της ΑΕΛ, δίνοντας στην ομάδα του σημαντικό προβάδισμα πριν το ημίχρονο.

Ο 26χρονος εξτρέμ φαίνεται να προσαρμόζεται γρήγορα στη νέα του ομάδα και οι εμφανίσεις του στη συνέχεια της σεζόν αναμένεται να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακές. Η ΑΕΛ επενδύει πολλά στον Ρώσο άσο, ο οποίος δείχνει ότι έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε μια από τις μεγάλες “αποκαλύψεις” του πρωταθλήματος.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More