Tuesday, October 8, 2024
Home » ΑΕΛ/Εφετείο: Η αγωνία φτάνει στο τέλος της, εκφράζεται αισιοδοξία

ΑΕΛ/Εφετείο: Η αγωνία φτάνει στο τέλος της, εκφράζεται αισιοδοξία

0 comments

Σήμερα, όπως ενημέρωσε η ΚΟΠ, θα εξεταστεί από το Εφετείο η έφεση που κατέθεσε η ΑΕΛ κατά της απόφασης του αθλητικού δικαστή για την τύχη του αγώνα της με τον Απόλλωνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η αγωνία όλων στην ΑΕΛ φτάνει στο τέλος της, την ώρα που εκφράζεται αισιοδοξία για δικαίωση. Το Σωματείο της Λεμεσού απέστειλε τις θέσεις του όπως επιβάλλεται και είναι στην ευχέρεια των δικαστών να αποφασίσουν. Η διοίκηση εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη στους νομικούς του Σωματείου και ευελπιστεί ότι θα μπορέσουν να ανατρέψουν την απόφαση του αθλητικού δικαστή.

Διαβάστε επίσης: Τα πέντε μέλη του Εφετείου και τα τέσσερα σενάρια για το Απόλλων – ΑΕΛ

Σε περίπτωση που το Εφετείο απορρίψει την έφεση της ΑΕΛ, οι ποινές που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής θα ισχύσουν για κεκλεισμένων των θυρών στα εντός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ και Άρη, ενώ δεν θα έχει οπαδούς της εκτός με Νέα Σαλαμίνα, Ανόρθωση και στο παιχνίδι κυπέλλου με τoν ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος.

Την ίδια ώρα, ο Κρις Κόλμαν θα θελήσει να αξιοποιήσει τη διακοπή, να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του και η ΑΕΛ να παρουσιαστεί πιο δυνατή και απαιτητική στη συνέχεια. Η ευρεία νίκη (5-2) επί του Εθνικού επιτρέπει στους γαλαζοκίτρινους να δουλέψουν σε ευχάριστο κλίμα. Εκφράζεται αισιοδοξία ότι με την επανέναρξη θα είναι διαθέσιμος ο Τρισκόφσκι.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More