Thursday, September 19, 2024
Home » ΑΕΛ: Βάζει ψηλά τον πήχη

ΑΕΛ: Βάζει ψηλά τον πήχη

0 comments

Ράιαν Μαέ; Μα είναι δυνατόν, διερωτήθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΛ. Κι όμως, οι γαλαζοκίτρινοι το έψαξαν για τον πρώην επιθετικό της ομάδας τους, που ανήκει στην αγγλική Στόουκ και προηγουμένως έπαιξε στην Φέρεντσβαρος. «Έγινε βολιδοσκόπηση στον Μαέ, όμως απέχουμε στο οικονομικό. Εμείς επειδή γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει τον πλησιάσαμε, όμως είναι μεγάλη η οικονομική διαφορά» ανέφερε ο Νικόλας Λεβέντης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις. Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ παραδέχθηκε ότι «είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση και για να είμαστε δίκαιοι δεν δίνουμε αρκετές πιθανότητες».

Ωστόσο, μόνο και μόνο ότι η ομάδα της Λεμεσού το έψαξε για τον Βελγομαροκινό επιθετικό, δείχνει ξεκάθαρα ότι βάζει ψηλά τον πήχη θέλοντας να προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ της και να ανεβάσει το επίπεδό της.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΛ είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον διεθνή Αλβανό αριστερό μπακ, Νασέρ Αλίτζι. Ο 30χρονος αμυντικός, που ήταν στο Euro με την Εθνική του όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής, δέχθηκε πρόταση από τους γαλαζοκίτρινους και είναι σε αναμονή της απάντησής του. «Είχαμε συνάντηση μαζί του το Σάββατο, του έγινε συγκεκριμένη πρόταση και αναμένουμε την απάντηση του» ήταν η χαρακτηριστική τοποθέτηση του Νικόλα Λεβέντη. Κρίθηκε ως ιδανική επιλογή για το αριστερό άκροι της άμυνας, με εμπειρία και παραστάσεις. Την τελευταία διετία ήταν στη Βολουντάρι Ρουμανίας, έχοντας γεμάτες σεζόν.

Στην ΑΕΛ έριξαν δίχτυα και σε άλλους ποδοσφαιριστές, για θέσεις που ψάχνουν για ενίσχυση. Ένας απ’ αυτούς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο Ρώσος ακραίος επιθετικός Ντάνιλ Λεσόβοϊ. Τελευταία ομάδα του 26χρονου αριστερού εξτρέμ η Μακάμπι Χάιφα, αγωνιζόμενος ως δανεικός από την Ντινάμο Μόσχας με την οποία δεσμεύεται έως το 2026. Εφόσον προχωρήσει η μετεγγραφή θα είναι με δανεισμό από τη ρωσική ομάδα.

Τα πιο πάνω ονόματα παικτών, που απασχολούν την ΑΕΛ, δείχνουν τις προθέσεις των διοικούντων για να δημιουργήσουν κάτι καλό ενόψει της νέας σεζόν και η ομάδα να επιστρέψει στο προσκήνιο.

Εξάλλου, η ΑΕΛ ενημέρωσε χθες ότι, προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας της με τον Θέμη Θεμιστοκλέους για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός κατά την περσινή περίοδο κατέγραψε 14 συμμετοχές, πετυχαίνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More