Friday, September 20, 2024
Home » ΑΕΚ: Φιλικό, απαρτία και πληρότητα

ΑΕΚ: Φιλικό, απαρτία και πληρότητα

0 comments

Σήκωσε μανίκια ο Χένινγκ Μπεργκ και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από χθες, επιστρέφοντας από το ρεπό της Δευτέρας. Ο Νορβηγός προπονητής έχει δύο εβδομάδες στη διάθεσή του να δουλέψει για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας του, ώστε να επιστρέψει καλύτερη μετά τη διακοπή.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για καλυτέρευση των κιτρινοπρασίνων, ορίστηκε φιλικό με το Παραλίμνι, που θα διεξαχθεί στην «Αρένα» το ερχόμενο Σάββατο κεκλεισμένων των θυρών. Οι Λαρνακείς έχουν δύσκολη αποστολή με την επανέναρξη των υποχρεώσεών τους, καθώς θα επισκεφτούν το ΓΣΠ για το παιχνίδι με την Ομόνοια. Το θετικό για τον Μπεργκ είναι πως δεν ήρθαν κλήσεις για διεθνείς και επομένως θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Από εκεί και πέρα, κατά πάσα πιθανότητα το έμψυχο δυναμικό θα παραμένει ως έχει τουλάχιστον έως τον Ιανουάριο. Σε χθεσινές δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, δήλωσε πως υπάρχει πληρότητα και δύσκολα θα γίνει άλλη κίνηση στην τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο (εκπνέει στις 9 Σεπτεμβρίου).

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More