Friday, September 20, 2024
Home » ΑΕΚ: Τρέξιμο για ομάδα από την… αρχή

ΑΕΚ: Τρέξιμο για ομάδα από την… αρχή

0 comments

Μία μία οι ενέργειες που ακολούθησαν του αποκλεισμού της ΑΕΚ από την Πακς, αποτελούν απόδειξη ότι ο Τσάβι Ρόκα διανύει την πιο άστοχη μετεγγραφική περίοδο της καριέρας του. Ήδη ο Χένινγκ Μπεργκ φαντάζει ως ο επικρατέστερος αντικαταστάτης του Χουάν Φεράντο, ο οποίος άντεξε περίπου δύο μήνες. Χθες μάλιστα ειδοποιήθηκαν ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας, Ζλάταν Αλαομέροβιτς, και ο Μαρκ Ντίμερς πως δεν υπολογίζονται. Αυτό όμως είναι μόνο η αρχή…

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», ο τεχνικός διευθυντής των κιτρινοπρασίνων βρίσκεται στην αναζήτηση σχεδόν νέας ομάδας! Έπειτα από την απόκτηση του δεξιού μπακ, Χόρχε Μιραμόν, και του εξτρέμ, Ζερεμί Ναλί, γίνεται ψάξιμο για άλλους εννιά ποδοσφαιριστές!

Συγκεκριμένα, ο Καταλανός θέλει να εντοπίσει δύο τερματοφύλακες και δύο σέντερ φορ, με τον έναν κάθε θέσης να είναι κάτω των 22 ετών. Λύση με ποδοσφαιριστή καταλόγου Β θέλει επίσης να δώσει για δεξιό και αριστερό μπακ. Από εκεί και πέρα, έκρινε πως η ΑΕΚ χρειάζεται επιπλέον αριστερό φουλ μπακ, ο οποίος θα μπορεί να αγωνίζεται και ως εξτρέμ, ανασταλτικός χαφ και εξτρέμ, ο οποίος θα αγωνίζεται επίσης επιτελικός.

Ένα μετεγγραφικό πλάνο που θα μπορούσε να εκπονηθεί κάλλιστα τον περασμένο Μάιο. Ωστόσο οι άστοχες προηγούμενες κινήσεις βάζουν τα… δύο πόδια του Ρόκα σε ένα παπούτσι, λίγες εβδομάδες πριν από το τέλος της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου.

Υπάρχει ασφαλώς μία σημαντική υποσημείωση. Το ότι αναζητούνται τόσοι ποδοσφαιριστές δεν σημαίνει ότι θα εντοπιστούν κιόλας. Επιπλέον οι προσθήκες στον κατάλογο Α θα πρέπει να φέρουν και τις αντίστοιχες αποχωρήσεις, που ως γνωστόν χρειάζονται διαπραγματεύσεις και κοστίζουν.

Πρόκειται λοιπόν για σαφάρι που αποσκοπεί στη διόρθωση όσο το δυνατόν περισσότερων κακών κειμένων. Τα αποτελέσματά του θα τα μάθουμε λίαν συντόμως.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More