Friday, September 20, 2024
Home » ΑΕΚ: Το κουμπί της επανεκκίνησης

ΑΕΚ: Το κουμπί της επανεκκίνησης

0 comments

Αντίστροφα μετρούν στην ΑΕΚ, για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τη ζόρική έξοδο στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια να κυριαρχεί στο μυαλό. Παρόλο που βρισκόμαστε μόλις στην 3η αγωνιστική, το επικείμενο ματς προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει αν η δουλειά του Χένινγκ Μπεργκ αρχίζει να αποδίδει καρπούς. Με τον Νορβηγό να έχει ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή του από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία, η διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, τού έδωσε την απαραίτητη ανάσα για να δουλέψει με την ομάδα και να εντοπίσει τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση.

Τα πρώτα δείγματα των Λαρνακέων, αναμφίβολα, στη σεζόν ήταν προβληματικά. Με οκτώ γκολ παθητικό σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια, η αμυντική λειτουργία έχει δεχθεί έντονη κριτική, ενώ και η επιθετική δυστοκία αποτελεί πηγή ανησυχίας. Στα δύο ματς των προκριματικών του Κόνφερενς Λιγκ, η ΑΕΚ έμεινε μακριά από τα γκολ, ενώ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Πάφο FC, δεν κατάφερε να σκοράρει και πάλι.

Ο Μπεργκ έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης. Διαθέτει ένα σύνολο που, παρά τις δυσκολίες, διαθέτει ταλέντο και δυνατότητες, κάτι που θέλει να αναδείξει. Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα έδειξε ότι η ομάδα της Λάρνακας μπορεί να παίξει αποτελεσματικά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Αυτό είναι κάτι που ο Νορβηγός τεχνικός προσπαθεί να διορθώσει άμεσα.

Το παιχνίδι με την Ομόνοια είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ΑΕΚ να δοκιμάσει τις δυνάμεις της απέναντι σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του μαραθωνίου. Χωρίς την πίεση των κρίσιμων βαθμών σε αυτή τη φάση της σεζόν, η ΑΕΚ καλείται να δείξει αν οι αδυναμίες που φάνηκαν στις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις είναι παροδικές ή αν θα συνεχιστούν.

Η προσδοκία των φιλάθλων είναι ότι η ομάδα θα παρουσιαστεί βελτιωμένη, με μεγαλύτερη αμυντική συνοχή και πιο αποτελεσματική επιθετική ανάπτυξη. Με τις νέες προσθήκες στο ρόστερ να ενσωματώνονται, η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να δείξει σημάδια προόδου και να αφήσει πίσω της τα αρνητικά αποτελέσματα των πρώτων αγώνων.

Παρόλο που η σεζόν βρίσκεται στα αρχικά της στάδια, το ματς με την Ομόνοια προσφέρει την ευκαιρία στους Λαρνακείς να αναδείξουν το πλάνο τους και να στείλουν το ισχυρό μήνυμα ότι μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί. Η πορεία δεν είναι εύκολη, αλλά η βελτίωση είναι εφικτή, και ο Μπεργκ δείχνει αποφασισμένος να την επιτύχει.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More