Sunday, September 8, 2024
Home » ΑΕΚ: Τα τρία σφάλματα που έφεραν βαριά ήττα…

ΑΕΚ: Τα τρία σφάλματα που έφεραν βαριά ήττα…

0 comments

Στην Ουγγαρία, η ΑΕΚ πλήρωσε ακριβά τα λάθη της, αφήνοντας τις ελπίδες της για πρόκριση να κρέμονται από μια λεπτή κλωστή. Τρία κρίσιμα σφάλματα – ένα στο κέντρο (17′ Χάραστι), ένα στην άκρη της άμυνας (62′ Τοθ) και ένα από τον τερματοφύλακα (74′ Οτβος) – χάραξαν το δρόμο της επιστροφής στην Κύπρο με μια βαριά ήττα 0-3 από την Πακς. Παρά την προσπάθεια, η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ που θα έδεινε μεγαλύτερες ελπίδες πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

Το έργο που έχει μπροστά της στην «Αρένα» είναι σαν να ανεβαίνει τεράστιο βουνό. Η ομάδα του Φεράντο επιβάλλεται να εμφανιστεί δραματικά βελτιωμένη, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Το ψεσινό παιχνίδι κατέδειξε την έλλειψη ευκαιριών, με τέσσερις αξιόλογες προσπάθειες για γκολ (Ντίμερς 29′, Σολ 56′, Ροντέν 81′, Γκάμα 90΄+2). Αν και σε ορισμένες στιγμές έδειξε αντίδραση, δεν είχε την απαιτούμενη διάρκεια για να απειλήσει ουσιαστικά τους Μαγυάρους.

Το τεχνικό τιμ και οι παίκτες οφείλουν να δουλέψουν εντατικά για να παρουσιάσουν μια πολύ καλύτερη αγωνιστική εικόνα. Ο αγώνας στην «Αρένα» απαιτεί πειθαρχία, πάθος και στρατηγική, καθώς η ΑΕΚ αναζητά μεγάλη ανατροπή. Μόνο με αυταπάρνηση και ομαδικό πνεύμα μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της ταξίδι. Η σφαλιάρα της Ουγγαρίας πρέπει να γίνει μάθημα και κίνητρο για ιστορική επιστροφή.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More