Thursday, September 19, 2024
Home » ΑΕΚ: Τα πέντε ζητούμενα της αλλαγής

ΑΕΚ: Τα πέντε ζητούμενα της αλλαγής

0 comments

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο κύκλος δύο εβδομάδων προετοιμασίας της ΑΕΚ, όχι μόνο για το δευτεριάτικο παιχνίδι με την Ομόνοια, μα και για τη συνέχεια της σεζόν.

Οι οπαδοί της ελπίζουν πως η δουλειά του Χένινγκ Μπέργκ και των συνεργατών του θα αποφέρει καρπούς τόσο βραχυπρόθεσμα (στα αμέσως επόμενα ματς) όσο και -κυρίως- μακροπρόθεσμα (στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο). Ποια είναι όμως τα ζητούμενα για να δικαιωθούν οι προσδοκίες τους;

1) Η άμυνα αποτελεί την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας της Λάρνακας. Οκτώ γκολ παθητικό σε τέσσερα επίσημα ματς, δηλαδή δέχεται δύο ανά παιχνίδι. Δίχως σημαντική μείωση του μέσου όρου δεν μπορεί να ελπίζει σε επιτυχημένη πορεία.

2) Δεν φτάνει που παραβιάζεται εύκολα η εστία της, σκοράρει και με το σταγονόμετρο. Δύο γκολ ενεργητικό σε τέσσερα επίσημα ματς, άρα μόλις 0,5 κατά μέσο όρο. Ούτε με τόσο χαμηλά στατιστικά σκοραρίσματος μπορεί να ελπίζει…

3) Βεβαίως, για να μπει η μπάλα στα δίχτυα χρειάζονται και οι ευκαιρίες. Όσοι παρακολουθούν τα παιχνίδια των κιτρινοπρασίνων αντιλαμβάνονται ότι η δημιουργία είναι άλλος ένας τομέας που υστερούν.

4) Ο καλύτερος βαθμός ετοιμότητας και η ένταξη στο σύνολο των τελευταίων καλοκαιρινών αφίξεων (Χόρχε Μιραμόν, Γιώργος Αθανασιάδης, Πέρε Πονς, Αϊτόρ, Κάρολ Ανγκλιέσκι, Γέρσον Τσακόν και Ζέρεμι Ναλί), θα δώσει επιπρόσθετες λύσεις στον Μπεργκ.

5) Σημαντική κρίνεται και η επιστροφή των «παλιών» στα γνωστά στάνταρ απόδοσής τους. Σολ, Φαράζ, Πονς, Λέντες, Γκαρσία, Μιλίτσεβιτς, Γκάμα και Ρομπέρζ, είναι κάποιοι από αυτούς.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More