Wednesday, September 25, 2024
Home » ΑΕΚ: Στοιχίζει ο πανικός στα μετόπισθεν

ΑΕΚ: Στοιχίζει ο πανικός στα μετόπισθεν

0 comments

Όπως και άλλες ομάδες που δεν άρχισαν καλά τη σεζόν, έτσι και η ΑΕΚ ήθελε να αξιοποιήσει την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος για να βελτιωθεί.

Δύο εβδομάδες μετά, όμως, τα αποτελέσματα της δεκαπενθήμερης δουλειάς που έγινε δεν είναι τα προσδοκώμενα. Τουλάχιστον για την ώρα…

Το κυριακάτικο 2-2 με τον Εθνικό ήρθε για να μεγαλώσει τον προβληματισμό. Διότι, παρά το ότι η ομάδα της Λάρνακας ήταν πάλι καλή σε κυκλοφορία της μπάλας (όπως και στο 0-1 με την Ομόνοια), ενώ πέτυχε και δύο τέρματα, πάλι παρουσίασε… πανικό στα μετόπισθεν. Γεγονός που της στοίχησε για ακόμη μία φορά.

Οι κιτρινοπράσινοι έδωσαν έξι παιχνίδια έως τώρα, τέσσερα στο πρωτάθλημα και δύο στο Κόνφερενς Λιγκ, έχοντας δεχτεί 11 γκολ και χωρίς να κρατήσουν το μηδέν παθητικό σε κάποιο από αυτά («τρώνε» 1,83 γκολ ανά παιχνίδι). Αν λοιπόν δεν μπει σύντομα τελεία στις αμυντικές ανορθογραφίες, το έργο της ΑΕΚ για να μείνει κοντά στις ομάδες που προπορεύονται θα είναι από δύσκολο έως ακατόρθωτο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More