Sunday, September 8, 2024
Home » ΑΕΚ: Πολύ κατώτερη των περιστάσεων, πλήρωσε τα λάθη της και πλέον ψάχνει… θαύμα

ΑΕΚ: Πολύ κατώτερη των περιστάσεων, πλήρωσε τα λάθη της και πλέον ψάχνει… θαύμα

0 comments

Εικόνα που σε καμία περίπτωση δεν θύμιζε τις ευρωπαϊκές εμφανίσεις των τελευταίων χρόνων παρουσίασε η ΑΕΚ στην Ουγγαρία. Οι κιτρινοπράσινοι παρουσιάστηκαν κατά πολύ κατώτεροι των περιστάσεων, γνωρίζοντας τη βαριά ήττα με 0-3 από την Πακς.

Παρά το γεγονός πως ο Χουάν Φεράντο παρέταξε ενδεκάδα με μόλις δύο νέα αποκτήματα (Αλομέροβιτς, Σουάρεθ), οι παίκτες του έμοιαζε σαν να έπαιζαν για πρώτη φορά μαζί. Ασύνδετο κέντρο που είχε ως συνέπεια την αδυναμία κυκλοφορίας μπάλας και πολλά λάθη, από τα οποία προήλθαν τα δύο πρώτα γκολ των γηπεδούχων.

Η αντίδραση που θα περιμένε ο Ισπανός προπονητής μετά τις αλλαγές που πραγματοποίησε δεν ήρθε ποτέ. Οι Λαρνακείς όχι μόνο δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης, αλλά δέχτηκαν και τρίτο γκολ και πλέον ψάχνουν για… θαύμα στην Αρένα την επόμενη Πέμπτη (1/8).

Ο Φεράντο πάντως, δεν έκρυψε την πίστη του για την ανατροπή, τονίζοντας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πως «στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά». Ωστόσο, για να διεκδικήσουν έστω τις όποιες πιθανότητες τους μέχρι τέλους, οι κιτρινοπράσινοι θα πρέπει σε μια εβδομάδα να παρουσιάσουν εντελώς διαφορετική εικόνα, χωρίς το παραμικρό περιθώριο λάθους και με την πλάτη στον τοίχο.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More