Sunday, September 22, 2024
Home » ΑΕΚ: Περιμένοντας τον ουσιαστικό Φαράζ

ΑΕΚ: Περιμένοντας τον ουσιαστικό Φαράζ

0 comments

Ο Ιμάντ Φαράζ ήταν εκ των κορυφαίων της ΑΕΚ στο ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ την περασμένη Δευτέρα. Ο Γαλλομαροκινός εξτρέμ ταλαιπώρησε αρκετές φορές την αντίπαλη άμυνα, ενώ πάτησε σε πολλές περιπτώσεις την αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο, δεν ήταν ουσιώδης η εμφάνισή του, αφού δεν κατάφερε με μια μεταβίβασή του να δώσει τη δυνατότητα στους συμπαίκτες του να σκοράρουν ή ακόμη και ο ίδιος έχοντας τελικές προσπάθειες.

Η παρουσία του 25χρονου μεσοεπιθετικού κρίνεται ως ενθαρρυντική και στην ΑΕΚ αναμένουν ανάλογη συνέχεια. Ο Μπεργκ θέλει να δει την ίδια διάθεση από τον Φαράζ, αλλά να γίνει παραγωγικός, πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του. Οι δυνατότητές του είναι τεράστιες και αφού λειτουργεί με καθαρό μυαλό στις μεταβιβάσεις του, αποτελεί το κλειδί για να βρει η ΑΕΚ το εύκολο γκολ.

Οι Λαρνακείς θέλουν διακαώς να επανέλθουν στις επιτυχίες. Προέρχονται από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα σε ντέρμπι. Θα επιδιώξουν να χτίσουν στην εμφάνιση επί της Ομόνοιας, αλλά αυτή τη φορά να έχουν και την ουσία. Διαθέσιμος, σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, είναι ο Ναούμ. Αμφίβολος παραμένει ο Γκαρσία.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More