Thursday, September 19, 2024
Home » ΑΕΚ: Παρουσίαση Μπεργκ και πρόβα τζενεράλε

ΑΕΚ: Παρουσίαση Μπεργκ και πρόβα τζενεράλε

0 comments

Νέα εποχή ξεκινά στις τάξεις της ΑΕΚ καθώς στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου που αφορά την παρουσίαση του νέου της προπονητή, Χένινγκ Μπεργκ. Ο Νορβηγός τεχνικός γνωρίζει τη δυσκολία του έργου που έχει να επιτελέσει έτσι ώστε να επαναφέρει την ΑΕΚ σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Ο Μπεργκ αποτελεί στρατηγική επιλογή που κατανοεί καλά την κυπριακή πραγματικότητα και έχει τη δυνατότητα να βελτιώσει την εικόνα της ΑΕΚ. Η ομάδα της Λάρνακας βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο και δεν θα ήταν δυνατό να πάρει αποφάσεις που ενέχουν μεγάλο ρίσκο, καθώς υπάρχει κίνδυνος να χαθεί η σεζόν από νωρίς.

Επομένως, επέλεξε τον Μπεργκ για να μειώσει το ρίσκο καθώς κρίθηκε ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα αποτελέσματα, όπως συνέβη την προηγούμενη χρονιά με τον Μπεν Σιμόν. Υπενθυμίζεται ότι οι κιτρινιπράσινοι θα αντιμετωπίσουν στις 19:00 την ΑΕΛ στο ΑΕΚ Αρένα σε πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Ο Μπεργκ μετά από τρεις ημέρες προπονήσεων θα δει για πρώτη φορά σε αγωνιστική δράση τους ποδοσφαιριστές του και αναμένεται να ξεκαθαρίσει η εικόνα για την πρώτη του ενδεκάδα ενόψει του εκτός έδρας αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More