Thursday, September 19, 2024
Home » ΑΕΚ: Κυνηγάει μεγάλη… ψαριά με Αϊτόρ!

ΑΕΚ: Κυνηγάει μεγάλη… ψαριά με Αϊτόρ!

0 comments

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, με τον Τσάβι Ρόκα να προσπαθεί να διορθώσει τις αδυναμίες της ομάδας.

Ένα από τα μεγάλα ονόματα που έχει μπει στο στόχαστρο του Ισπανού τεχνικού διευθυντή είναι ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα του Παναθηναϊκού, ένας παίκτης που ο Ρόκα γνωρίζει πολύ καλά, καθώς ήταν εκείνος που τον έφερε στην Αθήνα για λογαριασμό των «πρασίνων».

Ο 28χρονος Ισπανός ακραίος επιθετικός με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, πραγματοποίησε 95 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 24 γκολ και μοιράζοντας 15 ασίστ από το 2020 έως σήμερα. Ωστόσο, με τον νέο προπονητή Ντιέγκο Αλόνσο, φαίνεται να βρίσκεται εκτός πλάνων, και η αποχώρησή του φαντάζει πιθανή.

Παρά το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, η οικονομική δυνατότητα της ομάδας να καλύψει το συμβόλαιο του Αϊτόρ είναι περιορισμένη, κάτι που καθιστά την επίτευξη συμφωνίας δύσκολη. Για να προχωρήσει η υπόθεση, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των τριών πλευρών.

Ο Ισπανός εξτρέμ αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα. Μετά την Μπαρτσελόνα, αγωνίστηκε στη Βιγιαρεάλ και στη Σεβίλλη, συνεχίζοντας την πορεία του στις ακαδημίες μεγάλων συλλόγων της Ισπανίας.

Η πρώτη σημαντική του εμπειρία σε επαγγελματικό επίπεδο ήταν με την ολλανδική Τβέντε, όπου αγωνίστηκε την περίοδο 2018-2020, εντυπωσιάζοντας με την ταχύτητά του και τις επιθετικές του ικανότητες. Στη συνέχεια, το 2020, μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό, όπου καθιερώθηκε ως βασικό στέλεχος της ομάδας, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιθετική της γραμμή.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More