Friday, September 27, 2024
Home » ΑΕΚ: Η στιγμή για αντίδραση και χαρακτήρα

ΑΕΚ: Η στιγμή για αντίδραση και χαρακτήρα

0 comments

Η ΑΕΚ συνεχίζει να προβληματίζει, μετά και την ισοπαλία με τον Εθνικό Άχνας, που την άφησε με μόλις τέσσερις βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, απολογισμός που δεν περίμενε κανείς από ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις στην αρχή της σεζόν.

Ο Χένινγκ Μπεργκ αναζητά άμεσες λύσεις, καθώς οι επιθετικοί του παραμένουν «άσφαιροι». Οι Καμπρέρα, Σολ και Ανγκιέλσκι δεν έχουν καταφέρει ακόμη να βρουν δίχτυα, με την πίεση να αυξάνεται τόσο για τους ίδιους όσο και για τον Νορβηγό τεχνικό. Παρά την καλή εικόνα που εμφάνισε η ΑΕΚ στο ματς με την Ομόνοια, η συνέχεια δεν ήταν η αναμενόμενη, με την ομάδα να δέχεται εύκολα γκολ και να χάνει βαθμούς.

Το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα κρύβει κινδύνους, αλλά για την ΑΕΚ είναι η στιγμή που πρέπει να αντιδράσει και να δείξει χαρακτήρα. Μπορεί η σεζόν να είναι ακόμα στην αρχή, όμως τα περιθώρια στενεύουν και κάθε παιχνίδι αποκτά όλο και μεγαλύτερη σημασία.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More