Thursday, September 19, 2024
Home » ΑΕΚ: Η αποφασιστικότητα του Ρόκα για Αϊτόρ την ανεβάζει επίπεδο!

ΑΕΚ: Η αποφασιστικότητα του Ρόκα για Αϊτόρ την ανεβάζει επίπεδο!

0 comments

Η αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Τσάβι Ρόκα για να ντύσει στα κιτρινοπράσινα τον Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα, απέδωσε καρπούς. Μετά το «χαστούκι» που δέχθηκε η ΑΕΚ από την Πακς και αποκλείστηκε πρόωρα από το Κόνφερενς Λιγκ, ο τεχνικός διευθυντής θέλησε να κάνει κινήσεις που θα αλλάξουν επίπεδο την ομάδα. Η κορυφαία απ’ αυτές θα είναι ο συμπατριώτης του ακραίο επιθετικός που από το 2020 αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.

Ήταν ο Ρόκα που τον πήρε στο αθηναϊκό «τριφύλλι». Τον γνωρίζει από πρώτο χέρι και ξέρει τι μπορεί να προσφέρει, ανεβάζοντας επίπεδο την ΑΕΚ. Γι’ αυτό και το πάλεψε πολύ τις τελευταίες ημέρες, απέσπασε τελικά καταφατική απάντηση και ίσως και εντός της ημέρας ο Αϊτόρ να είναι στη Λάρνακα για τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και την υπογραφή συμβολαίου. Απομένει να ξεκαθαρίσει με πιο καθεστώς θα ενταχθεί στο ρόστερ της ΑΕΚ, ως ελεύθερος ή με τη μορφή δανεισμού από τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο διατηρεί συμβόλαιο έως τις 30 Ιουνίου.

Η προσθήκη του 28χρονου (10.2.1996) Αϊτόρ, προϋποθέτει ένα σεβαστό ποσό, με τη διοίκηση να κάνει την οικονομική υπέρβαση προσβλέποντας παράλληλα στην αγωνιστική υπέρβαση, σε μια προσπάθεια υλοποίησης του στόχου της ΑΕΚ στη σεζόν. Η διοίκηση Καραπατάκη συμβάλει για άλλη μια σεζόν στην προσπάθεια του Ρόκα να ανατρέψει το αγωνιστικό σκηνικό, ικανοποιώντας εκ νέου τα «θέλω» του.

Ο αριστεροπόδαρος Ισπανός εξτρέμ, αγωνίζεται κυρίως δεξιά, αλλά δίνει λύση και αριστερά, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού στον οποίο εντάχθηκε το καλοκαίρι του 2020, κατέγραψε 95 συμμετοχές τις οποίες συνδύασε με 24 γκολ και μοιράζοντας 14 ασίστ. Πανηγύρισε δύο κύπελλα. Πριν πάει στους πράσινους αγωνιζόταν στην Τβέντε Ολλανδίας. Προηγουμένως αγωνίστηκε στις Β’ ομάδες των Μπαρτσελόνα, Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More